reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży ta "prawidłowa" i rzeczywista

W ciąży przytyłam 21kg, po 6 tygodniach osiągnęłam wagę sprzed ciąży a teraz mam 10 kg mniej niż przed ciążą ;D :p
Pozdrawiam

reklama
W ciąży przybrałam 22 kg, teraz niecałe 2 tygodnie po porodzie waże 13 kg mniej i mam nadzieję, że waga nadal będzie tak łaskawa dla mnie i pokazywała coraz mniej :)

ch_aga pisze:
W ciąży przytyłam 21kg, po 6 tygodniach osiągnęłam wagę sprzed ciąży a teraz mam 10 kg mniej niż przed ciążą ;D :p
Pozdrawiam

koniecznie musisz mi zdradzić ten sekret jak to zrobiłaś!!!
a już ważyłam prawie tyle samo co przed ciążą i znowu przytyłam trochę :( :( :(

Happymum to nie sekret, niestety. Mateuszek ma skazę białkową więc mam bardzo ograniczone menu  ::) Jem dużo ale monotonnie. Chociaż ostatnio dermatolog zanegowała tę skazę i kazała jeść wszystko ale troszkę się boję, bo Muszek jest cały czas wysypany, raz mniej, raz więcej ale krostki zawsze są na buźce i czasem na ciałku. Aha, karmię piersią a synek do chudziutkich nie należy  ;D Wszyscy mówią, że zemnie spija i na siebie bierze tłuszczyk  ;D a mi w to graj  :p
Pozdrawiam

W ciazy przytylam 20kg. 22 juz za mna - podobnie jak ch_aga jestem mama alergika, a ze karmie Niunka piersia to mam ograniczone menu :/ A poza tym Niuniek to glodomorek, wiec 'mnie' zjada

A ja przytyłam 19 kg, jak wróciłam ze szpitala to zeszło mi 8 kg, po 6 tygodniach nastepne 5kg, teraz od porodu minęło 4,5 miesiąca i zgubiłam następne 3 kg, więc na szczęscie powoli dochodzę do wagi jaką miałam przed ciążą :)

W ciązy przytyłam 16 kg, po porodzie ubyło mi 10kg, po 4 tygogniach kolejne 5kg i do teraz nie czyli prawiae pół rolku po porodzie został mi jeszcze kilogram do wagi sprzed ciąży, ale przez moją diete, czyli słodycze peniw tego nie zgubie.

reklama
Do góry