reklama
happymum
Fanka BB :)
ch_aga pisze:W ciąży przytyłam 21kg, po 6 tygodniach osiągnęłam wagę sprzed ciąży a teraz mam 10 kg mniej niż przed ciążą ;D
Pozdrawiam
koniecznie musisz mi zdradzić ten sekret jak to zrobiłaś!!!
a już ważyłam prawie tyle samo co przed ciążą i znowu przytyłam trochę
K
kasienka20k:)
Gość
Ja jestem w 30 tygodniu i przytyłam 11 kilo od początku przedemna 10 tyg. ciekawe ile mi jeszcze przybedzie
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Happymum to nie sekret, niestety. Mateuszek ma skazę białkową więc mam bardzo ograniczone menu : Jem dużo ale monotonnie. Chociaż ostatnio dermatolog zanegowała tę skazę i kazała jeść wszystko ale troszkę się boję, bo Muszek jest cały czas wysypany, raz mniej, raz więcej ale krostki zawsze są na buźce i czasem na ciałku. Aha, karmię piersią a synek do chudziutkich nie należy ;D Wszyscy mówią, że zemnie spija i na siebie bierze tłuszczyk ;D a mi w to graj
Pozdrawiam
Pozdrawiam
*Kreseczka*
Mamusia synusia
W ciazy przytylam 20kg. 22 juz za mna - podobnie jak ch_aga jestem mama alergika, a ze karmie Niunka piersia to mam ograniczone menu :/ A poza tym Niuniek to glodomorek, wiec 'mnie' zjada
A
Ania_k25
Gość
A ja przytyłam 19 kg, jak wróciłam ze szpitala to zeszło mi 8 kg, po 6 tygodniach nastepne 5kg, teraz od porodu minęło 4,5 miesiąca i zgubiłam następne 3 kg, więc na szczęscie powoli dochodzę do wagi jaką miałam przed ciążą
issabelka
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
przed CIĄŻĄ - 53 kg. teraz w 21 tyg - 61 kg czyli jak narazie 8 kg na plusie
W ciązy przytyłam 16 kg, po porodzie ubyło mi 10kg, po 4 tygogniach kolejne 5kg i do teraz nie czyli prawiae pół rolku po porodzie został mi jeszcze kilogram do wagi sprzed ciąży, ale przez moją diete, czyli słodycze peniw tego nie zgubie.
reklama
Podziel się: