reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży ta "prawidłowa" i rzeczywista

Witam :)
Juz myslalam, ze moja waga nie pojdzie za bardzo do gory... A tu w ciagu miesiaca przytylam 4 kg! (6 miesiac). Jak dzis moja gin zobaczyla wynik, to sie niezle usmiala. A mi wcale nie do smiechu, jeszcze tyle przede mna. Jestem ciekawa jak duzo mi jeszcze przybedzie. Zastanawiam sie dlaczego tak szybciutko mi przybylo skoro jem tyle co zwykle (nie mam zachcianek), duzo spaceruje, a tu taka niespodzianka :( Pozdrawiam

reklama
najwiecej tyje sie w 8 i 9 miesiacu. Ja do tej pory przytylam 18-19 kg...no ale dzidzia tez jest spora...przy ostatnim usg (tydz temu) szacowana waga wynosi 3700. :D

Pozdrawiam

ja jak narazie 12 kg,ale wiem że to jeszcze nie koniec.mam tylko taką cichą nadzieję że zbyt dużo nie dojdzie ;)

Witam ja jestem dopiero w 18 tyg ciązy i juz przytyłam 5 kilo!!!! masakra najciewaszto jest to ze wcale duzo nie jem jak tak dalej pojdzie to bede niezle wygladac

reklama
mala78963 pisze:
w ciagu miesiaca przytylam 4 kg! (6 miesiac). A mi wcale nie do smiechu, jeszcze tyle przede mna. Jestem ciekawa jak duzo mi jeszcze przybedzie. Zastanawiam sie dlaczego tak szybciutko mi przybylo skoro jem tyle co zwykle
nie przejmuj sie tym ja tez na poczatku przybywałam najwiecej
przed 48kg ostatni mies 67kg w trakcie porodu straciłam 8 pomimo ze wazya 3100
i kolejne 6kg poszło w ciagu 2tyg i tak dotej pory sie zatrzymało ale nie ma sie czym przejmować nie jest żle zost 5kilo z ciazy pomimo ze sie nie starałam zrzucic a wiec waze 53kg
moze jeszcze kiedys bedzie mniej

Do góry