reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży ta "prawidłowa" i rzeczywista

Ze mną było tak :

W pierwszym miesiącu ciąży przytyłam najwięcej aż 4kg. bo rzuciłam palenie
później co miesiąc tak około 1 kilograma !
Przez cała ciąże przytyłam 13 kilogramów. Po porodzie straciłam jakieś 9-10 i jeszcze się męcze żeby zrzucić resztę. Dodam że nie karmie piersią i jakby któraś z was drogie koleżanki miała jakąś sprawdzoną dietę to z góry WIELKIE dzięki!

POZDRAWIAM !!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
przytyłam 19 kilo, głównie w póżniejszych miesiącach, nie wiem jeszcze, ile waże teraz (jestem 3 tyg. po porodzie), ale z wyglądu - to zostało mi jakieś 2-3 kilo, które dziecko prędko wyśsie :).
ale zawsze byłam szczupła i organizm sam spalał wszystko, co zjadłam

łał to ja przez cała ciaze przytyłam tylko 9 kilo
ale zawsze byłam szczuplutka no i po ciazy straciłam wszystko szybciutko,,,a tak szczeze to chciałam zeby mi zostało chociaz z 5kg bo wygladam jak kosciotrup i mi sie to nie podoba :p

wiec chetnie przyjme diete na przytycie (słodycze pozeram i nic)

ja w ciazy przytylam 13kg przed ciaza wazylam 47
po porodzie mialam 56 a dzis 4 miesiace odkad mam synka na minusie 1kg
czyli 46-a chudnac nie chce-nie cwiczylam bo mi sie nie chcialo-motywacji brak
mala oponka zostala ale chyba tylko ja ja widze bo kazdy mi sie pyta czy rodzilam

Ja przytyłam 20 kg, z czego 9,5 kg od razu po porodzie mi zeszło a reszta... nawet nie wiem kiedy do mojej wagi z przed ciązy zaczęło brakować mi 1 kg... Tylko męczy mnie oponka na brzuchu i cellulit (chyba jedyne oznaki ciąży)

reklama
Ja przytlam w caizy 22 kg.Przed ciaza wazylam 50kg a teraz do zrzucenia mam jeszcze 8kg.Jem bardzo malo no i co?????cale tak szybko nie chudne znacie jakies diety??????????Dodam ze karmie mlekiem modyfikowanym.

Do góry