reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży ta "prawidłowa" i rzeczywista

reklama
ja chce tak do 15-17kg przytyc i ani grama wiecej!!!!!
aaa i zero rozstepow ma byc :D:D:D - tego sobie zycze!
ja nie więcej jak 13 ;-) a rozstępów też się boję, moja mama niestety ma na brzuchu sporo, więc podejrzewam, że mnie to nie minie:wściekła/y:
a co uzywasz na rozstępy? bo ja tylko oliwke. mam krem ziajka i elasti-q ale zapachy mnie odrzucają

ja uzywam kremu na rozstepy fissan - kolo 20zl a jest mega boski i slyszalam ze naprawde pomaga i rozstepy sie albo nie pojawiaja albo sa znikome...
wiec polecam, a pachnie jak zwykly krem ;-)...
no to sprobuję bo nie mam nic do stracenia tym bardziej cena niska.
jedna dziewczyna na majówkach od poczatku ciązy używa mustelle - a jak wiadomo jest droga i co? już ma kilka rozstepów:szok:

no to sprobuję bo nie mam nic do stracenia tym bardziej cena niska.
jedna dziewczyna na majówkach od poczatku ciązy używa mustelle - a jak wiadomo jest droga i co? już ma kilka rozstepów:szok:
no wiadomo ze geny gora i nie zawsze da sie oszukac nature :)...

ja codziennie ogladam brzusio czy cos sie pojawia, jak narazie same fioletowe zyleczki widac - takie leciutkie.... a zreszta pochwale brzusiem sie na brzuszkach foromowiczek :)... a co ;D

reklama
Do góry