reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

Jak tydzień temu poszłam z moim małym bratem do lekarza rodzinnego w mojej miejscowości, który zna mnie praktycznie od dnia moich narodzin to spojrzał na mnie i pyta : " To który to miesiąc? 6? 7?" A ja mu na to z łagodnym uśmiechem na twarzy: "Nie Panie doktorze, 8, a właściwie to zaraz 9" ;-)
Jaką on miał minę...:-D

reklama
Bardzo polecana przez wielu dermatologów jest Mustela. Sama stosuje od 3 miesiaca ciazy i jestem bardzo zadowolona- nie mam żadnych rozstępów. Dodam ze jestem w 34 tc i prztylam juz 13 kg. Balsam ma swietna konsystencje i jest bardzo wydajny. Zainwestowalam raz (kosztuje 100 zl) w podwojne opakowanie i mam do dzis. Polecam!

Aktualnie poszukuje dobrego kremu ujedrniajacego po porodzie. Mozecie cos polecic??

nie wiem jak to jest ze specyfikami na cellulit w czasie ciąży, czy można je używać... Bo wiadomo jeśli chce się uzyskać jakiś efekt to trzeba regularnie... Nie mam pojęcia, ja mam żel z Avonu, kupiłam przed ciążą i na razie czeka na po.

Rozstępów nie mam na razie, oliwką smaruję się w miarę regularnie, ale zaczęły mi pękać naczynka na nogach :dry:, takie pajączki mi się robią, nie wiecie czy jest coś co można na to w ciąży używać oprócz wit. C?
Hej hej! na pekajace naczynka pomaga na bank rutinoscorbin! Rutyna uszczelnia naczynia krwionosne, wiec zarowno kremy na jej bazie jak i tabsy bardzo pomoga. Podpytaj lekarza tylko czy w ciazy mozesz brac. Pzdr

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam 162cm wzrostu i widać jak nie wiem co, wszyscy pytają czy długo jeszcze, bo podobno wyglądam jak tykająca bomba co się zaraz rozpakuje.

No widzisz Karolinusia a ja od 6mc słysze-to pewnie na dniach pani jest??Nikomu sie nie dogodzi;-):-)
ja też
Mam podobnie:tak::tak::tak:,teraz obwód brzuszka 107 cm,a wzrostu 153 cm.
:-)
Ja mam 162cm wzrostu i widać jak nie wiem co, wszyscy pytają czy długo jeszcze, bo podobno wyglądam jak tykająca bomba co się zaraz rozpakuje.
a mi sie zdaje ze ci ludzie są chorzy chcieli by kobiety w ciąży wogóle brzuchów nie miały !!! wkurzają mnie te ich cholerne komentarze mnie jak teraz tak się pytają to odpowiadam już ie dlugo i mam ich gdzieś poprostu klamie i tyle wole to niż sluchać pierdół ich
a ja mam 154 wzrostu a w pasie 98 i wydaje mi się że sporo a widzę że Wy ponad sto ;-)
to przynajmiej nie jestem we Wroclawiu sama mała mimi

ja po urodzeniu Natalki to miałam 94 byłam gruba i mala

Też się zmierzyłam z ciekawości mam 173cm wzrostu i 114cm w brzuszku ;-)( czyli 12 cm na plusie) chodze w spodniach sprzed ciąży , żadnej odzieży nie kupowałam specjalnie na ciąże zresztą mam sporo tunik bo zawsze je lubiłam:tak:więc nie jest tak źle , w czwartek mam wizyte u gin to zobaczymy ile przez miesiąc przytyłam:sorry:

reklama
Do góry