reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

hehe dziewuszki sorry ze was tak podczytuje:sorry:ja na koniec ciazy mialam 117 w pasie przy 164 wzrostu.hehehe mialam wiekszy bebenek niz moj maz ma:tak::-D:-D:-Dale nie martwcie sie kg w ciazy bo po porodzie od razu w 2 tyg zejdzie jakies 10kg:tak::-D:-D:-D

reklama
Maleństwo daj już sobie spokój, gdzie wejdę to Twój post z prośbą o głosy... To chyba w ogóle jest wbrew regulaminowi forum...

Co do rutinoscorbinu to rzeczywiście zapytam lekarza, bo różne są opinie na ten temat... Na naczynka na razie nic nie stosuję, jakoś się uspokoiły... łykam wit. C codziennie żeby się wzmocnić przed porodem, wtedy naczynka mogą pękać na potęgę...

No a co do rozstępów, na razie nie mam... Ale one mogą się zrobić także przy gwałtownej utracie wagi - co po porodzie jest naturalne, więc ten czas pokaże jak bardzo elastyczna jest moja skóra... No a oliwkę sanosan stosuję dalej, do całego ciała, i potem chyba też będę używać, bo skórę mam super :-)
Tylko ręczników mi szkoda... Białych to już nawet nie używam, bo od oliwki skutecznie łapią kurz, robią się szare i potem nie chce się to spierać - musiałam wygotowywać...

Koleżanka urodziła miesiąc temu synka i mówiła, że pod koniec ciąży miała 130 cm w pasie :szok: Ja mam 95 (albo się źle mierzę, bo wydaje mi się, że większy mam ten brzuch :-D) i przełożyłam miarkę na 130 ostatnio i.. i cieszę się z moich 95 :-D

Dokładnie :-D Mój Kochany powiedział, że będzie mu tego brzuchola brakowało :-D Bo lubi wcierać w niego oliwkę ;-)

9,5kg na plusie od poczatku ciąży... No, nie jest źle :)
Aktualny obwód brzuszka po obiadku (przy 167cm wzrostu) - 102cm (mam takie wrażenie, że stoi w miejscu,a le jakoś specjalnych statystyk w tej dziedzinie nie prowadzę)

Dokładnie :-D Mój Kochany powiedział, że będzie mu tego brzuchola brakowało :-D Bo lubi wcierać w niego oliwkę ;-)

smarowanie brzuszka to też zadanie mojego M i co najważniejsze że sprawia to nam obojgu przyjemność i też mi mówi że go kręci ten mój brzusio... ach Ci faceci fajni są...
ja przed ciążą ważyłam 54 bo trochę mi się przytyło:sorry: na początku schudłam bo nic nie mogłam zjeść itd... a teraz ważę 59... lekarz mi mówi że jest5 ok bo w karcie zaczynałam w marcu z 52 kg... więc nie martwię się kilogramami:-p

smarowanie brzuszka to też zadanie mojego M i co najważniejsze że sprawia to nam obojgu przyjemność i też mi mówi że go kręci ten mój brzusio... ach Ci faceci fajni są...
ja przed ciążą ważyłam 54 bo trochę mi się przytyło:sorry: na początku schudłam bo nic nie mogłam zjeść itd... a teraz ważę 59... lekarz mi mówi że jest5 ok bo w karcie zaczynałam w marcu z 52 kg... więc nie martwię się kilogramami:-p
to mało przytyłaś ja 59kg miałam na końcu5miesiąca

reklama
Do góry