reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

mi na razie żadne rozstępy nie wylazły i mam nadzieję, że tak zostanie. moja mama nie miała rozstępów. wcieram codziennie po kąpieli oliwkę, może to jej zasługa? ale podejrzewam, że to raczej kwestia genetyki.

reklama
Raczej kwestia genetyki, ja wcieram oliwkę od 8 tygodnia ciąży, potem od 4 miesiąca dodatkowo krem przeciw rozstępom i co??? I nic:-D Wylazły, z tyłu na udach okropne mam, ale moja siostra też w ciąży miała.

Dziewczyny ja wam cos opowiemJak byłam z Jaskiem w ciąży zrobiło mi sie duzo rolzstępów.Oczywiście strasznie sie zdołowałam.Wiedziałam że nie znikną całkiem i będę miała "pamiątke" na całe życie.Pojechalismy kiedys nad wode z moim bratem i jego dziewcvzyną(ona jest taka ą-ę mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi)i ona tak patrzy na te moje rozstępy i mówi:No jak ty sie mozesz pokazywać ludziom z takimi rozstepami??!!Przeciez na to sie nie da patrzyć!!!:szok::szok::szok::szok:
Wk.... sie okropnie i wtedy pomyslałam że g... kogo obchodzą moje rozstepy,postanowiłam je polubić i udało się!!:-):-):-)Teraz mam te wcześniejsze i odrobine nowych.które powstały mimo kremów itp.Taka mam skórę,jest mało elastyczna,ale co zrobię??;-)Musiałam je polubic:tak::tak:

Dziewczyny ja wam cos opowiemJak byłam z Jaskiem w ciąży zrobiło mi sie duzo rolzstępów.Oczywiście strasznie sie zdołowałam.Wiedziałam że nie znikną całkiem i będę miała "pamiątke" na całe życie.Pojechalismy kiedys nad wode z moim bratem i jego dziewcvzyną(ona jest taka ą-ę mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi)i ona tak patrzy na te moje rozstępy i mówi:No jak ty sie mozesz pokazywać ludziom z takimi rozstepami??!!Przeciez na to sie nie da patrzyć!!!:szok::szok::szok::szok:
Wk.... sie okropnie i wtedy pomyslałam że g... kogo obchodzą moje rozstepy,postanowiłam je polubić i udało się!!:-):-):-)Teraz mam te wcześniejsze i odrobine nowych.które powstały mimo kremów itp.Taka mam skórę,jest mało elastyczna,ale co zrobię??;-)Musiałam je polubic:tak::tak:
chyba bym lasce w twarz napluła za taki teskt- powaga:dry::szok:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Są na świecie ludzie i taborety...

Kluska80 brak slow dla takich pustych lasek..;-)
Ja mam duuuzzzzooooo rozstepow (dol brzuszka,boczki,wewnetrzna strona ud,troche na piersiach),zrobily sie mimo regularnego uzywania kosmetykow "przeciw" praktycznie od poczatku ciazy:tak:Jak juz kiedys pisalam-jak ktos ma taka "urode" to nic mu nie pomoze;-)Przejmuje sie nimi,a jakze!Ale wytocze im wojne po porodzie,a przynajmniej dzidzia ma duzo miejsca;-):-D
Moja waga wacha sie pomiedzy +15/17 kg, obwod brzuszka (teraz po obiadku) 115cm.

jasne, najważniejsze to czuć się dobrze we własnym ciele. a inni niech sobie myślą, co chcą. przecież mamy podobać się sobie i swoim Mężczyznom. koniec. kropka. :-)

reklama
Kluska:szok: co za wredna doopa z tej dziewczyny... grrr...uwielbiam takie ą-ę-bułkę-przez-bibułkę;-)

Mi się rozstępy jeszcze nie zrobiły... po cichutku liczę, że tak zostanie

Do góry