reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Raczej kwestia genetyki, ja wcieram oliwkę od 8 tygodnia ciąży, potem od 4 miesiąca dodatkowo krem przeciw rozstępom i co??? I nic Wylazły, z tyłu na udach okropne mam, ale moja siostra też w ciąży miała.
Dziewczyny ja wam cos opowiemJak byłam z Jaskiem w ciąży zrobiło mi sie duzo rolzstępów.Oczywiście strasznie sie zdołowałam.Wiedziałam że nie znikną całkiem i będę miała "pamiątke" na całe życie.Pojechalismy kiedys nad wode z moim bratem i jego dziewcvzyną(ona jest taka ą-ę mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi)i ona tak patrzy na te moje rozstępy i mówi:No jak ty sie mozesz pokazywać ludziom z takimi rozstepami??!!Przeciez na to sie nie da patrzyć!!!
Wk.... sie okropnie i wtedy pomyslałam że g... kogo obchodzą moje rozstepy,postanowiłam je polubić i udało się!!:-):-):-)Teraz mam te wcześniejsze i odrobine nowych.które powstały mimo kremów itp.Taka mam skórę,jest mało elastyczna,ale co zrobię??;-)Musiałam je polubic
Wk.... sie okropnie i wtedy pomyslałam że g... kogo obchodzą moje rozstepy,postanowiłam je polubić i udało się!!:-):-):-)Teraz mam te wcześniejsze i odrobine nowych.które powstały mimo kremów itp.Taka mam skórę,jest mało elastyczna,ale co zrobię??;-)Musiałam je polubic
medeuska
październikowa mama'09
chyba bym lasce w twarz napluła za taki teskt- powagaDziewczyny ja wam cos opowiemJak byłam z Jaskiem w ciąży zrobiło mi sie duzo rolzstępów.Oczywiście strasznie sie zdołowałam.Wiedziałam że nie znikną całkiem i będę miała "pamiątke" na całe życie.Pojechalismy kiedys nad wode z moim bratem i jego dziewcvzyną(ona jest taka ą-ę mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi)i ona tak patrzy na te moje rozstępy i mówi:No jak ty sie mozesz pokazywać ludziom z takimi rozstepami??!!Przeciez na to sie nie da patrzyć!!!
boozqowa
Październik 09'
Dziewczyny ja wam cos opowiemJak byłam z Jaskiem w ciąży zrobiło mi sie duzo rolzstępów.Oczywiście strasznie sie zdołowałam.Wiedziałam że nie znikną całkiem i będę miała "pamiątke" na całe życie.Pojechalismy kiedys nad wode z moim bratem i jego dziewcvzyną(ona jest taka ą-ę mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi)i ona tak patrzy na te moje rozstępy i mówi:No jak ty sie mozesz pokazywać ludziom z takimi rozstepami??!!Przeciez na to sie nie da patrzyć!!!
Są na świecie ludzie i taborety...
mayo
Fanka BB :)
Kluska80 brak slow dla takich pustych lasek..;-)
Ja mam duuuzzzzooooo rozstepow (dol brzuszka,boczki,wewnetrzna strona ud,troche na piersiach),zrobily sie mimo regularnego uzywania kosmetykow "przeciw" praktycznie od poczatku ciazyJak juz kiedys pisalam-jak ktos ma taka "urode" to nic mu nie pomoze;-)Przejmuje sie nimi,a jakze!Ale wytocze im wojne po porodzie,a przynajmniej dzidzia ma duzo miejsca;-)
Moja waga wacha sie pomiedzy +15/17 kg, obwod brzuszka (teraz po obiadku) 115cm.
Ja mam duuuzzzzooooo rozstepow (dol brzuszka,boczki,wewnetrzna strona ud,troche na piersiach),zrobily sie mimo regularnego uzywania kosmetykow "przeciw" praktycznie od poczatku ciazyJak juz kiedys pisalam-jak ktos ma taka "urode" to nic mu nie pomoze;-)Przejmuje sie nimi,a jakze!Ale wytocze im wojne po porodzie,a przynajmniej dzidzia ma duzo miejsca;-)
Moja waga wacha sie pomiedzy +15/17 kg, obwod brzuszka (teraz po obiadku) 115cm.
daizee
Fanka BB :)
jasne, najważniejsze to czuć się dobrze we własnym ciele. a inni niech sobie myślą, co chcą. przecież mamy podobać się sobie i swoim Mężczyznom. koniec. kropka. :-)Wk.... sie okropnie i wtedy pomyslałam że g... kogo obchodzą moje rozstepy,postanowiłam je polubić i udało się!!:-):-):-)Teraz mam te wcześniejsze i odrobine nowych.które powstały mimo kremów itp.Taka mam skórę,jest mało elastyczna,ale co zrobię??;-)Musiałam je polubic
boozqowa
Październik 09'
mój obwód to 113 cm ;-)
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Kluska - i dobre podejście :-)
A mój obwód brzusia to 106 cm
A mój obwód brzusia to 106 cm
reklama
Podziel się: