AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Tu masz rację, że nasi faceci kochają nas i akurat waga tutaj nie jest najistotniejsza. Ponadto zauważyłam,że jest tu grono osób, które po prostu pisze ile waży,bez podtekstów pt. "Boże,jaka ja jestem gruba,oszaleję zaraz..." i wcale nie martwią się na zapas.To forum chyba nie temu służy.A nawiazujac jeszcze do glownego tematu wagi , nie martwcie sie na zapas, kilogramy czasem sa, czasem ich nie ma, jesli nasi faceci nas kochaja to takie jakie jestesmy z wieksza lub mniejsza odrobina cialka ja np lubie wziac sie czasem ostro za siebie i widziec efekty z tygodnia na tydzien,czy w wiekszych odstepach czasu.Wtedy podnosi sie samoocena czyz nie? wiec wszystko musi byc super pozdrowionka dla Wszystkich:*
A co do podnoszenia własnej samooceny poprzez odchudzanie się - hmmmmmm znam lepsze metody,ale oki-jeśli czegoś takiego potrzebujesz, Twoja sprawa. Pozatym również uważam,że zrzucenie 10 kg w ciągu miesiąca nie jest zbyt zdrowe i mimo,że teraz nie widzisz może żadnych skutków ubocznych, kiedyś dadzą o sobie znać. Możesz się nie zgodzić ze mną,to jest moje subiektywne zdanie,ale sądzę,że kilka osób się ze mną zgodzi. Pozdrawiam.