asienka_r
mama Ani i Gabrysi
mi już przybyło 13 kg!!
Mi też, ale dla mnie to żadna tragedia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi już przybyło 13 kg!!
mi sie wydaje ze jesli Ci wysła az taka wielka różnica to termin OM +/- 2 tyg bo 3 tyg różnicy nie powinno byc- raczej dzidz duży po prostu i dlatego tak stweirdzają termin:-)dziewczyny...owiedzcie mi prosze, na jaki termin mam patrzec? bo według OM mam na 11.10, według usg genetycznegi i usg 3d/4d w 22 tygodniu na 6-7.10, a według ostatnich pomiarów na wizycie wyszedł 22.09... to różnica prawie 3 tygodni...
dziewczyny...owiedzcie mi prosze, na jaki termin mam patrzec? bo według OM mam na 11.10, według usg genetycznegi i usg 3d/4d w 22 tygodniu na 6-7.10, a według ostatnich pomiarów na wizycie wyszedł 22.09... to różnica prawie 3 tygodni...
Luiza, to pewnie mniej więcej w tym samym czasie urodzimy (o ile nic wcześniej się nie zacznie). Ale się już cieszę, bo ledwo łażę. +17 kg mam w tej chwili. I pomyśleć, że z córcią przytyłam 23 kg i potrafiłam jeszcze podbiec czasem do autobusu
A kiedy idziesz do szpitala? Masz już jakiś termin? Ja podejrzewam że około 14 września pójde na zdjęcie szwu a później bardzo szybko pójdzie będzie to kwestia kilku dni. bo mi dzidź już głową rozwala ten szew.....