reklama
Lajla83
Fanka BB :)
ejjj daizee narobiłaś mi ochotyracja, mój organizm od dwóch dni wołał o szarlotkę więc dziś poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowe surowe ciasto francuskie i jabłka, i w 15 min miałam świeżutkie ciasteczka francuskie
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
dziewczyny łączcie się ze mną w bólu. +11 kg. ;-);-)
Połączymy się w bólu, ale jak przyjdzie czas na odchudzanko ;-) to będzie mało sympatyczne, a teraz to byle do przodu!
kinguś
Nie poddam się
Ja szarlotkę mogę jeść codziennieracja, mój organizm od dwóch dni wołał o szarlotkę więc dziś poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowe surowe ciasto francuskie i jabłka, i w 15 min miałam świeżutkie ciasteczka francuskie
Dziś 31tc i 2 dni - 6 kg na plusie ;-);-)
boozqowa
Październik 09'
Matko,co to jest 6 kg!! ;-p Mi we wtorek wyszło, że mam +13 i każdy się dziwi gdzie to poszło, że tylko brzuch mi urósł... W ogóle to wam powiem, że jak przyjechałam tutaj na pomorze to wszyscy się zachwycają jak wyglądam jak na mój wiek ciąży. Każdy spodziewał się hipopotama ;-) tak dosłownie słyszałam. Jeszcze nigdy nie usłyszałam tylke komplementów na temat mojego wyglądu, gdzie ja osobiście jestem już wszystkim zmęczona i ciesze się, że juz tak blisko końca. Choć z drugiej strony jeżeli chodzi o poród to chciałąbym go odwlec jak najdłużej by się tylko dało...
Lajla83
Fanka BB :)
ja mam +10kg jak zaczęłam marudzić doktorowi to stwierdził że najważniejsze jest z jaką wagą się finiszuje ze córcią szłam ładnie na początku stycznia miałam +8kg a do 2 marca uzbierałam +18kg do 7 marca nie stawałam na wadze ze strachu ale myślę że do 20kg jak nic doszło
reklama
Podziel się: