reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

reklama
kurcze, wy panikujecie e przytylyscie 4-5-6kg, a co ja mam powiedziec jak przytylam 9kg- a brucha praktycznie nie widac, wiec przytylam, przytylam bardziej w tłuszczyk niz w dzidzie i wody podowe no ale cóż poradzic jak nie potrafie zapanowac nad jedzeniem :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

A ja już pisałam kiedyś.Zaczynałam od wagi 53 kg,teraz ważę 67 kg no i co?Mam się chlastać szarym mydłem?Taka moja uroda widać:tak::tak::tak:.
W ciąży z córką zaczynałam z wagą 50 kg,a kończyłam na 67 kg właśnie i też było dobrze.Nie jem jakoś więcej,ale ruchu mam mniej teraz,a siedzenie w domku robi swoje.Ale dla mnie najważniejsze,żeby z Dzidziusiem było wszystko w porządku,a o wagę będę się martwić po ciąży.
Dziewczyny,jesteśmy w ciąży i tyjemy,to normalne:-):-):-)

Ostatnia edycja:
A ja zaczęłam z 69 kg potem schudłam do 66kg, w 17tc miałam 68kg a ostatnio jak się ważyłam to było 75kg

Pierwszą ciążę zaczęłam z 59kg i skończyłam z 83kg ale na drugi dzień po porodzie byłam 16kg lżejsza, tyle wody we mnie było, bo synek ważył 3320g, nawet licząc łożysko ok 3kg to i tak 10 kg wody miałam w sobie.
I podejrzewam, że teraz też już zaczęłam wodę gromadzić.

A ja już pisałam kiedyś.Zaczynałam od wagi 53 kg,teraz ważę 67 kg no i co?Mam się chlastać szarym mydłem?Taka moja uroda widać:tak::tak::tak:.
W ciąży z córką zaczynałam z wagą 50 kg,a kończyłam na 67 kg właśnie i też było dobrze.Nie jem jakoś więcej,ale ruchu mam mniej teraz,a siedzenie w domku robi swoje.Ale dla mnie najważniejsze,żeby z Dzidziusiem było wszystko w porządku,a o wagę będę się martwić po ciąży.
Dziewczyny,jesteśmy w ciąży i tyjemy,to normalne:-):-):-)
dokladnie, ja tam sram ograniczanie sie,ograniczalams ie w 12 tyg jak mialam juz 8kg na plusie to schudam spowrotem 3, ale potem od razu zaczelam jesc spowrotem i znow przytyłam spowrotem:-D wole teraz sie poobjadac, poki Zuzia mi wyjada więksosc a po ciązy bede sie odchudzac:sorry2: błłehehe

Ostatnia edycja:
kurcze, wy panikujecie e przytylyscie 4-5-6kg, a co ja mam powiedziec jak przytylam 9kg- a brucha praktycznie nie widac, wiec przytylam, przytylam bardziej w tłuszczyk niz w dzidzie i wody podowe no ale cóż poradzic jak nie potrafie zapanowac nad jedzeniem :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
ja nie jem tak dużo a tyje i zastanawiam się od czego a dzdzia jest malutka ja na swoje tygodnie

reklama
Ja już mam 9 kg więcej. I podobnie jak JAgoda puchnę chyba. W poprzedniej ciąży przytyłam 22 kg, a po wyjściu ze szpitala miałam już 17 kg mniej. JAk się położyłam spać w nocy w szpitalu jako wielka foka to się tak pociłam że zmieniałam 2 razy koszullę a rano wstałam chuda:tak::-p. Fajne uczucie jak z filmu gruby i chudszy!

Do góry