monisia1979
Fanka BB :)
Karolinusia,Elka,no to gratulacje
Mi pozostaje zaśpiewać piosenkę:"A ja rosnę i rosnę..." ;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bozqoova, daj maila to Ci wyślę książkę z przepisami.
nie prawdziwe choć nie znam twojego M ALE mój M po mojej pierwszej ciąży jak byłam bardziej gruba też tak mowił a jak schudlam to się chwalil a teraz też mowi że mogę być przy takiej wadze ale ja jakoś mu w to nie wierzeCatedra zazdroszcze Ci,że tak waga Ci spada bo u mnie jak na złość stoi w miejscu.Wogóle Wam wszystkim,którym waga spada strasznie zazdroszcze może u mnie też wkońcu ruszy.
Jak sądzicie co znaczy gdy Wasz facet mówi,że podobasz mu sie tak jak teraz wyglądasz,ale lepiej więcej już nie przybieraj na wadze i możesz troche schudnąć.Czy w takim kontekscie słowa,że teraz mu się podobasz mogą być prawdziwe?
a dobre to jest na ujędrnienie piersi ? ile to kosztujeJest to wątek również kosmetykowy, więc mam dla Was fajny kosmetyk. Oczywiście dla Mam, które nie karmią piersią. Jest to balsam modelujący do biustu I.Eris. Niby do miseczek A,B ja mam C. Nie chodziło mi o żadne modelowanie biustu po ciąży, ale o nawilżenie skóry. Stosuję go 2 tygodnie i skóra jest wygładzona bardziej sprężysta, nawilżona. Jak dla mnie fajny kosmetyk. Stosunkowo niedrogi i nie klei się, szybko się wchłania, ma miły zapach. Fajny kosmetyk polecam.
Zobacz załącznik 225638
ja sięjesze niemieszcze ale polecam Ci na ujędrnienie brzucha i pupy z firmy EVELINE SLIM 3D termoaktywne serum modelujące (ono jest rozgrzewające )bkoszt 13zł stosuje je 3dni i widze efekty a po MUSTELI po porodowej żadnych efektow nie było a skóra na brzuchu mi okropnie wisi
GRATULUJĘ...
ja mieszcze sie we wszystkie rzeczy sprzed ciazy, ale niestety skóra na brzuchu po dwóch ciazach jest rozciagnieta...
))Karolinusia,Elka,no to gratulacje