reklama
ale wiesz że powinaś teraz brać 15 zelixe bo waga może wrócić podwójnieJa juz nie biorę tabletek. Zakończyłam po jednym opakowaniu. Od momentu ich odstawienia waga mi spadła o 2 kg jak do tej pory.
gratuluje 1kg mniejJa od srody mam 1kg mniej :-):-):-) Do waszych '5x' barkuje mi..... hohoho....
mayo
Fanka BB :)
To mi az wstyd sie przyznac..wciaz mam 10kg wiecej niz przed ciaza. Nie objadam sie ale dziwne bo smakuja mi slodycze, ktorych wczesniej nie lubilam. Stram sie je ograniczac ale np 1 paczek dziennie poprostu "musze" wciagnac.. Chcialam sprobowac tabletek Meridia ale narazie nie mam odwagi. Wygadam jak Beny Kuleczka..
Doti nie martw się trzeba czasu żeby zeszło to co przybyło ja tez się wkurzam bo i nie jem słodyczy chodzę na siłownie w domu też robię brzuszki i żadnych efektów ale tłumacze to sobie że przyjdzie czas że będę "laska" na wakacje hehehe więc głowa do góry
lysa_d
Fanka BB :)
To i ja sie zamelduje -3 na Dukanie jak na razie do pelni szczescia jeszcze -10 kg potrzebuje ale do wagi przedciazowej tylko 3 Troche mnie juz nudzi jedzenie, brakuje mi owocow i ziemniokow, makaronu, ryzu ale nie dam sie bo widze efekty i coraz bardziej sie sobie podobam
roksi- gratuluje spadku
roksi- gratuluje spadku
jak sądzicie czy waga może stać przez to,że wykonuje zły rodzaj ćwiczeń np. ćwicze aerobik a może powinnam robić ćwiczenia siłowe?
i jeszcze jedno czy karmiąc piersią można pić czerwoną herbate czy nie za bardzo bo nie chce ryzykować zdrowiem małego
i jeszcze jedno czy karmiąc piersią można pić czerwoną herbate czy nie za bardzo bo nie chce ryzykować zdrowiem małego
reklama
Podziel się: