reklama
Wczoraj sobie przypomniałam o specyfiku BIO-CLA i wzięłam jedną (słownie jedną) dawkę wieczorem. Nie myślałam, że jakikolwiek efekt będzie bo się na wieczór najadłam kanapek z myślą o tym, że od dzisiaj znowu dieta, ale... wchodzę Ci ja dzisiaj na wagę, a tam 0,4kg mniej Albo mi się moja nówka sztuka nieśmigana waga popsuła albo tak na mnie to zadziałało. Zobaczymy co będzie jutro. Wcześniej na tym też chudłam, ale nie aż tyle i nie po jednej dawce.
medeuska
październikowa mama'09
Dieta amerykańska
Trwa 5 dni w czasie których możesz zgubić aż 5kg. Niestety jest bardo jednostajna i rygorystyczna
godz 10.00 gorzka czarna kawa, trójkącik sera topionego
godz 12.00 jajko na twardo z pomidorem lub ogórkiem
godz.14.00 duże jabłko lub grejfrut
godz.16.00 20dag twarogu z dowolnym warzywem
Między posiłkami można pić do wol wodę mineralną i gorzkie ziołowe herbatki ora kawę cerwoną i zieloną. Poza tym nic nie przegryzac, nie żuć gumy-absolutnie nic
Trwa 5 dni w czasie których możesz zgubić aż 5kg. Niestety jest bardo jednostajna i rygorystyczna
godz 10.00 gorzka czarna kawa, trójkącik sera topionego
godz 12.00 jajko na twardo z pomidorem lub ogórkiem
godz.14.00 duże jabłko lub grejfrut
godz.16.00 20dag twarogu z dowolnym warzywem
Między posiłkami można pić do wol wodę mineralną i gorzkie ziołowe herbatki ora kawę cerwoną i zieloną. Poza tym nic nie przegryzac, nie żuć gumy-absolutnie nic
medeuska
październikowa mama'09
dieta grejfrutowa
jak ktoś lubi grejfruty to tez fajna. Grejfruty są uważane za naturalne spalacze tłuszczu i zawierają dużo wit.C. Mają też wyjątkowo mało kalorii(20kcal w 100g).
Nie wymaga liczenia kalorii.Można na niej schudnąc 3kg w 3 dni.Niestety hest mało urozmaicona. Dień w dien je sie to samo:
Śniadanie:grejfrut,gorka kawa lub herbata
II śniadanie:1/2 grejfruta , 2 jaja na twardo, zielona sałata z sosem winegret, razowa grzanka lub kromka pełnoziarnistego pieczywa chrupkiego
Obiad:grejfrut, kilka plasterków chudej, drobiowej wędliny, 2 pomidory pokrojone w plasterki zoliwą i ziolami, gorzka czarna lub ziołowa herbata
Kolacja: grejfrut, chudy twarożek wiejski z pokrojoną w paski czerwoną papryką i ziołami.
jak ktoś lubi grejfruty to tez fajna. Grejfruty są uważane za naturalne spalacze tłuszczu i zawierają dużo wit.C. Mają też wyjątkowo mało kalorii(20kcal w 100g).
Nie wymaga liczenia kalorii.Można na niej schudnąc 3kg w 3 dni.Niestety hest mało urozmaicona. Dień w dien je sie to samo:
Śniadanie:grejfrut,gorka kawa lub herbata
II śniadanie:1/2 grejfruta , 2 jaja na twardo, zielona sałata z sosem winegret, razowa grzanka lub kromka pełnoziarnistego pieczywa chrupkiego
Obiad:grejfrut, kilka plasterków chudej, drobiowej wędliny, 2 pomidory pokrojone w plasterki zoliwą i ziolami, gorzka czarna lub ziołowa herbata
Kolacja: grejfrut, chudy twarożek wiejski z pokrojoną w paski czerwoną papryką i ziołami.
boozqowa
Październik 09'
Super! Dzięki. Od przyszłego tygodnia będe zażywała Zelixę, odpowiednik Meridii. Ponoć nie chce się wtedy jeść w ogóle. Czyli idealny moment na zastosowanie diety 5 dniowej oprócz tego skoro i tak sie jeść nie chce:-)
ja będe miała Meride ale to co przeczytałam w necie to dostałam stracha i chyba lepiej kupic alliSuper! Dzięki. Od przyszłego tygodnia będe zażywała Zelixę, odpowiednik Meridii. Ponoć nie chce się wtedy jeść w ogóle. Czyli idealny moment na zastosowanie diety 5 dniowej oprócz tego skoro i tak sie jeść nie chce:-)
Amelkowa
Fanka BB :)
Widzę że w większości te z Was które starają się zrzucić zbędne kilogramy nie karmią już piersią, więc ok. Ale przy karmieniu piersią powinno się utrzymać kilka kg więcej, żeby organizm się 'sam nie zjadał' przy produkcji mleka ;-);-)
w życiu nie dałabym rady z taką dietą, masakra... I jakoś nie wierzę że nie będzie po tym efektu jojo tak poza tym...
w życiu nie dałabym rady z taką dietą, masakra... I jakoś nie wierzę że nie będzie po tym efektu jojo tak poza tym...
medeuska
październikowa mama'09
ile chcesz zrcucic kg?Super! Dzięki. Od przyszłego tygodnia będe zażywała Zelixę, odpowiednik Meridii. Ponoć nie chce się wtedy jeść w ogóle. Czyli idealny moment na zastosowanie diety 5 dniowej oprócz tego skoro i tak sie jeść nie chce:-)
jesli bedies brała wspomagające tabletki to polecam kopenhada- bo ona zmienia przemianę materii i ja po niej nie tyłam wogóle- aż do ciąży a jadłam non stop na co mialam ochote
po kopenhadzkiej nie ma na pewno-bynajmniej ja nie mialam, a jadlam duuuuuuuuuuzoWidzę że w większości te z Was które starają się zrzucić zbędne kilogramy nie karmią już piersią, więc ok. Ale przy karmieniu piersią powinno się utrzymać kilka kg więcej, żeby organizm się 'sam nie zjadał' przy produkcji mleka ;-);-)
moj taki zarlok- i od niego sie naucxylam
ta 5 dniowa troszke podobna do kopenhadzkiej wiec moze zadziala
reklama
Podziel się: