reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

ja też tą 5dniwą diete bo nie jest zbytnio dużo roboty !
a ty te tabletki masz recepte czy tak o Ci sprzedali w aptece ? pewnie że możemy razem zacząć :tak:
Wiesz po tobie nie widać że ty masz tyle do zrzucenia u mnie to od razu widać po brzuchu i buzi jak u chomik

reklama
Shenkoka, święta były;-) Organizowałam u je u siebie - czytaj musiałam wszystko ugotować dla całej mojej rodziny (a jest nas trochę), więc przez tydzień przed trzeba było próbować czy dobrze doprawione. Jak wiadomo wigilijne dania wcale proteinowe nie są. I tak jakoś się zarzuciła ta dieta sama. Rezultaty u mnie były i na szczęście po świętach wróciło tylko 1,5 kg (spadło 8), ale ja mam naprawdę sporo do zrzucenia. Potem zamierzam znowu być na proteinowej. Skutków ubocznych poza wieczną chcicą chleba i innych makaronów nie miałam ;-)

aha to super efekty!!! no ja mam już 5 kg mniej..dietę zaczełam stosować niedawno, ale dodatkowo ćwiczę w neoprenowych gatkach na body space..

ja po 9 dniach diety 3,5 kg mniej:-D

super!!! kurcze jak cieszy każde nawet pół kilo nie?

ja skoncylam na 52 kg- i przerwałam kopenhaska, bo boszłam wczoraj na impreze :-D

juz jestem zadowolona ze swojego wyglądu:-D:tak:

we wsystko sie mieszcze
w pasie mam 64 więc jest super:tak:

gratulacje!!!!
piekne słowa medeuska "juz jestem zadowolona ze swojego wyglądu" mam zamiar uzyc ich juz wkrótce..mam byc laska jak wróce do pracy :tak:

boozqowa i arlena trzymam kciuki dziewczyny!!!

Medeuska, super! Gratuluję i zazdroszczę!
Jestem ciekawa kiedy ja powiem, ze jestem zadowolona ze swojego wyglądu, o ile w ogóle powiem...
zycze Ci tego:tak::-)

gratulacje!!!!
piekne słowa medeuska "juz jestem zadowolona ze swojego wyglądu" mam zamiar uzyc ich juz wkrótce..mam byc laska jak wróce do pracy :tak:
powodzenia-trzymam kciuki:tak:

Dziewczyny nie chcę się wymądrzać ale czytałyście o skutkach ubocznych Meridy:szok: Cudowna pigułka na odchudzanie - chorobliwa otyłość, dieta, Diety, Meridia, Odchudzanie - Odchudzanie - poradnikzdrowie.pl
nie zaryzykowałabym problemami z sercem dla kilku kg:no:
roksi wiem ja przed zdecydowaniem się wszystko o tych tabletkach przeczytalam w necie a zjednej strony siedzialam na każdym forum w necie o Meridzie i multum kobiet je bierze tylko my o tym nie slyszymy i jak by na prawde tak bylo co do tej tabletki to lekarze by nie przepisywali recept

boozqowa tylko wiesz że te tabletki usuwają z organizmu tłuszcze (to co zjesz to on ci je wydali ) więc też nie możemy z tą dietą przesadzać bo nas wiatr na ulicy przewróci :-p

Meduska gratuluję kg:tak:
Arlena ja jednak zostaje przy therm line i ćwiczeniach;-) no chyba że nic to nie da to chyba mi tylko merida zostanie:baffled::sorry2: u mnie -2kg od początku stycznia:tak:

Arlena tu jest link Apteka Internetowa Tanie Leczenie pl: OLIMP THERM LINE II 120 kapsułek
ja to biorę od 5 dni te -2kg to zeszły przed braniem therm:tak:
do zrzucenia mam 6kg z tej ciąży 1kg z poprzedniej i 3kg uzbierane przed ciążami;-) w sumie 10kg i będzie super:tak: 12kg to już będzie marzenie ale nie mogę ważyć poniżej 60kg bo jestem wysoka i moje nogi nieładnie wyglądają jak są takie patykowate także -10kg lub -12kg będzie ok:tak: chciałabym do kwietnia pozbyć się tych kg

witam sie;-)
Oczywiście zdaję sobię sprawę, że cała kartka A4 skutków ubocznych nie jest bez powodu. Trzeba się bardzo dużo obserwować, serce, ciśnienie itp. Jak tylko cos będzie nie tak to odstawić, nie warto ryzykować, ale jeżeli wszystko będzie ok to jak najbardziej będe brać.

Arlena, jak ja bym chciała się bać tego, że jak wyjdę z domu to może mnie wiatr przewrócić:p
Teraz to po zderzeniuz autobusem bardziej bym sie martwiła o autobus niż o siebie...
Tabletki mam na recepcie, w aptekach ich nie sprzedają bez gdyż trzeba naprawdę mieć co zrzucać by je zazywać i to nie dla super figury tylko dla zdrowia.
Ja tez dużo o niej czytam. ciągle coś nowego. Opinie są podzielone. Ale każdy ma prawo do decydowania o samym sobie.

Dzięki shenkoka:-)
Mam nadzieję, że za miesiąc, dwa będe mogła wrzucić zdjęcie i pochwalić się efektami;-)

reklama
elka gratulacje:tak:
ja skoncylam na 52 kg- i przerwałam kopenhaska, bo boszłam wczoraj na impreze :-D

juz jestem zadowolona ze swojego wyglądu:-D:tak:

we wsystko sie mieszcze
w pasie mam 64 więc jest super:tak:
super,gratuluję!!!:-)
Elizka! Super rezultat! A na jakiej dietce jesteś?
dziękuję,poszłam do Pani diabetyk opracowała mi dietę bardzo pyszną,napisałam co lubię a czego nie , jem co 3godz.:-)najlepsze jest to że nie czuję że jestem na diecie ,teraz wiem że zdrowo się odżywiam i nie robię śmietnika z organizmu zwłaszcza ,że karmię małą tylko piersią!
Podstawą jest zrobienie badań np.hormony,morfologia,cukier, mocz oraz zmierzyła laserem ilość tkanki tłuszczowej i na tej podstawie zamieniamy tkankę tłuszczową w mięśniową efekty już widać ale fotki dam na zamkniętym za jakiś czas;-):-)

Do góry