reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

Oj, Arlena, uwierz, jestem...
Nie widać, że ważę UWAGA- 82 kg?

Nie.

U mnie też jakieś 160 z groszem i 69 kg. Super, mężowi się podoba, ale tylko liczba a nie waga:cool2:. Ważę jakieś 3 kg mniej niż dzień przed porodem. Więc nie ciekawie. przytyłam na bank, bo Młody ważył 3400:-D.

A ja nie mam problemów z włosami,za to mam problem ze skórą.Ramiona i uda mam całe w małych krosteczkach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Nie wiem o co chodzi,na początku myślałam,ze to hormony po porodzie i dlatego wyglądam,jak wyglądam,ale to za długo trwa i chyba czeka mnie niebawem wizyta u dermatologa.Tylko on mi też pewnie za bardzo nie pomoże,bo karmię piersią i nie wszystko mozna stosować :-:)-:)-(

No właśnie u mnie też - tyle że już znika powli, tylko ja to zdrapałam i wyglądam okropnie. Włosy mi wypadły po 1 i 2 ciąży, teraz spokój, ale w 5 mc je sporo ścięłam.

Witaminki brac powinnyśmy nadal, ale skleroza nie boli.

reklama
No właśnie u mnie też - tyle że już znika powli, tylko ja to zdrapałam i wyglądam okropnie. Włosy mi wypadły po 1 i 2 ciąży, teraz spokój, ale w 5 mc je sporo ścięłam.

Witaminki brac powinnyśmy nadal, ale skleroza nie boli.
To dobrze wiedzieć,że nie jestem sama.U mnie też to widać raz bardziej,raz mniej,obecnie trochę przygasło,ale od czego to,to nie mam pojęcia zielonego :-:)-:)-(

A co do Twojej wagi,to z tego co pamiętam,Ty w ciąży malutko przytyłaś,więc i organizm nie ma z czego chudnąć ;-):-);-):-)

155cm 64kg buzie mam jak pulpet aprzed ciążą ważyłam 5okg
Ja mam podobnie,bo przy wzroście 153 cm,ważę 62 kg,mam nadwagę,też przed ciążą ważyłam 53/54 kg,ale nie czuję się pulpetem,raczej hm...serdelkiem :-D:-D:-D:-D:-D

Wielkie dzięki, przyda mi się na mojego flaczka :-)

OMG umrę, a nie dam rady tyle wytrzymać :-( DAM RADĘ!!!
kochana dasz rade- pirerwsze dwa-trzy razy są straszne a potem idzie z gorki:tak::tak::tak:

najtrudniejsze są buns:-p:-p:-p ten początek do teraz mnie przerasta:-D znaczy sie to wytrzymywanie kucając i te z wyciagnietymi nogami i na dole cały czas to dla mnie masakra:baffled:

ale teraz nei cwicze- robie kopenhaską na której jestem non stop głodna-robie tylko to co musze- zeby za bardzo nie przesadzic.....

Abeja byłam dziś drugi raz na mikro:tak: i dziś mam ostro zaczerwienione rozstępy:tak: myślę że po zabiegach zarzucę kwasy:cool2: jak przejeżdżam dłonią to wydają mi się gładsze:tak:

Na wypadające włosy i słabe paznokcie polecam Belissa takie tableteczki są super naprawde działają, zawsze miałam problem z paznokciami bo strasznie mi się lamały w ciąży zaś były mocne i długie. Oczywiście ta sama siostra co brała meridie poleciła mi tą Belisse i kończę właśnie opakowanie i to naprawde działa, mam paznokcie jak w ci.ąży.

Co do wagi to na tym forum napewno nie ma grubszej ode mnie. .....:-D też się tak zabieram do tego odchudzania jak pies do jeża.

Luiza, nie mów hop. Jest taka jedna grubsza - ja :-p
Od jutra przechodzę na kopenhaską bo mam jakieś 3 tygodnie na schudnięcie do spodni narciarskich. 30.01 jedziemy do Wisły :-D

Ja mam okropne lenia do ćwiczeń.
Włosy też mi wypadają ale na razie tragedii nie ma, choć ja zawsze miałam mało na głowie.

Widzę, że jestem najwyższa;-);-)
172 i 58 kg
u mnie problem to wałeczki no i uda:-( ale jeszcze trochę czasu do wakacji mi zostało. Choć znając mój słomiany zapał to nic nie zrobię.

reklama
Do góry