reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

reklama
ja też od przyszłego tygodnia!
a ty ile masz do zrzucenia kg bo ja 14

ela gratuluje minus 3,5kg

Ostatnia edycja:
Wczoraj sobie przypomniałam o specyfiku BIO-CLA i wzięłam jedną (słownie jedną) dawkę wieczorem. Nie myślałam, że jakikolwiek efekt będzie bo się na wieczór najadłam kanapek z myślą o tym, że od dzisiaj znowu dieta, ale... wchodzę Ci ja dzisiaj na wagę, a tam 0,4kg mniej :szok: Albo mi się moja nówka sztuka nieśmigana waga popsuła albo tak na mnie to zadziałało. Zobaczymy co będzie jutro. Wcześniej na tym też chudłam, ale nie aż tyle i nie po jednej dawce.

gemelo mam pytanie..stosowałas diete proteinową.. z tego co pisałas mialas efekty..dlaczego ją przerwalaś? mialas jakies skutki uboczne czy tak po prostu..pytam bo sama ją stosuję i jestem póki co zadowolona z efektów..:-)

elka gratulacje:tak:
ja skoncylam na 52 kg- i przerwałam kopenhaska, bo boszłam wczoraj na impreze :-D

juz jestem zadowolona ze swojego wyglądu:-D:tak:

we wsystko sie mieszcze
w pasie mam 64 więc jest super:tak:

Ostatnia edycja:
Shenkoka, święta były;-) Organizowałam u je u siebie - czytaj musiałam wszystko ugotować dla całej mojej rodziny (a jest nas trochę), więc przez tydzień przed trzeba było próbować czy dobrze doprawione. Jak wiadomo wigilijne dania wcale proteinowe nie są. I tak jakoś się zarzuciła ta dieta sama. Rezultaty u mnie były i na szczęście po świętach wróciło tylko 1,5 kg (spadło 8), ale ja mam naprawdę sporo do zrzucenia. Noszę rozmiar 48 (to chyba mówi samo przez się ;-)). Jest mnie dużo za dużo. A że jedziemy za 3 tygodnie na narty, to muszę się wcisnąć w spodnie narciarskie. Potrzebuję zjechać jak najwięcej w jak najkrótszym czasie, więc jestem drugi dzień na kopenhaskiej. Po jednym dniu mam 1,2 kg mniej i to nie woda (przynajmniej tak mi mówi moja waga;-)). Potem zamierzam znowu być na proteinowej. Skutków ubocznych poza wieczną chcicą chleba i innych makaronów nie miałam ;-)

No własnie widzę, że suwaczka nie ma :tak: GRATULACJE !!!
dziekuje:-)

generalnie w biodrach mam 2 cm wiecej niz przed ciaza ale to nawet mogą byc kości równie dobrze rozszerzone po porodzie, poza tymbiodra to akuat moge miec szersze- wciecie w talii wtedy wieksze sie robi;-)
poza tym ja lubie jak kobieta ma kształty kobiece mimo ze jest sczupła:tak:

a najbardzeij uwielbiam wcięcie w talii:tak:

reklama
Medeuska, super! Gratuluję i zazdroszczę!
Jestem ciekawa kiedy ja powiem, ze jestem zadowolona ze swojego wyglądu, o ile w ogóle powiem...

Arlena, ja mam do zrzucenia hm... marzy mi się chociaż 65 kg... Czyli do zrzucenia minimum 17 kg.
Najgorsze, że teraz taka pogoda to nawet na spacery wyjść nie można, zawsze to więcej ruchu. Chyba zaopatrzę się w skakankę.
Najlepiej by mibyło na rowerku stacjonarnym, ale nie mam nikogo ze znajomych kto miałby i mógłby pożyczyć. A kupować nie chcę bo po prostu nie miałabym gdzie tego trzymać.

A co Ty na to gdybyśmy razem zaczeły? Zawsze to raźniej;-) no i jak to mówią "w kupie siła";-)

A Ty będziesz miała Meridie? Bo ja jej nasz polski odpowiednik co oznacza, że tańszy. Pochodziłam po aptekach popytałam i mówią wszyscy jednoznacznie, że to jest to samo tylko nasz polski producent bo Meridia oryginalna ma producenta niemieckiego. I zawsze można poprosićo taki polski odpowiednik nawet jak się ma na recepcie Meridię, czasem nawet sami aptekarze proponują.
Mam kolezanke, która ma 2 dzieci. Przed ciążami była taka "przy kości", po pierwszym porodzie cięzko jej bylo zrzucic te kg, potem zaszła w druga ciążę i po porodzie też jej się troche uzbierało. Brała Meridie, to było ponad rok temu. Do dziś ma sylwetkę, którą śmiało można nazwać idealną! Płaski brzuszek, chudziutkie nóżki, buźka całkiem inna.
A dietę jakąś bedziesz też stosowała?

Elizka! Super rezultat! A na jakiej dietce jesteś?

Ja planuję tą od Medeuski 5-dniową. Mało robienia przyniej, nie trzeba gotować zbytnio, odpowiada mi;-) A tym bardziej, że mam taaaaaki zapas tych serków trójkącików więc chociaż troszkę je wyjem:-D

Ostatnia edycja:
Do góry