reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

Ja mam okropne lenia do ćwiczeń.
Włosy też mi wypadają ale na razie tragedii nie ma, choć ja zawsze miałam mało na głowie.

Widzę, że jestem najwyższa;-);-)
172 i 58 kg
u mnie problem to wałeczki no i uda:-( ale jeszcze trochę czasu do wakacji mi zostało. Choć znając mój słomiany zapał to nic nie zrobię.

Oj. Kinguś ja tego samego wzrostu nawet w porywach 173 :-D:-D:-D ale waga już nie ta :no: do takiej będę zmierzać

reklama
Ja mam okropne lenia do ćwiczeń.
Włosy też mi wypadają ale na razie tragedii nie ma, choć ja zawsze miałam mało na głowie.

Widzę, że jestem najwyższa;-);-)
172 i 58 kg
u mnie problem to wałeczki no i uda:-( ale jeszcze trochę czasu do wakacji mi zostało. Choć znając mój słomiany zapał to nic nie zrobię.
kingus bo padnę:-D taka waga to moje marzenie:sorry2: już widzę te wałeczki :-p:-p:-p pewnie tylko Ty je zauważasz:-p

Kurcze, dziewczyny, a ja bym chciała ważyć 70kg... Ale duuużo wody jeszcze upłynie zanim mi się uda tyle ważyć. Aha mam równe 170 cm i grube kości :-p Zawsze tą grubokościstość podejrzewałam, ale teraz wiem jak ją sprawdzić;-)

Kinguś ja Cie rozumiem:-D mi też wszyscy mówią jakie wałeczki, co Ty chcesz zrzucac:tak: ale MY to widzimy u samej siebie:-D

ale jestem juz na 6 dniu kopenhaskiej i zostało mi dokładnie 3,4 kg do wymarzonej wagi:tak:
zaraz pójde się zmierzyći zobaczymy ile w obwodach jeszcze bym chciała zrzucić;-)

Ostatnia edycja:
ale jestem juz na 6 dniu kopenhaskiej i zostało mi dokładnie 3,4 kg do wymarzonej wagi:tak:
zaraz pójde się zmierzyći zobaczymy ile w obwodach jeszcze bym chciała zrzucić;-)

Medeuska, a mogłabyś napisać, może na prv, co dokładnie jesz? Tak dzień po dniu, będę bardzo wdzięczna. I co i jak przygotowujesz.
Ja w przyszyłym tygodniu zaczynam odchudzanie i może bym też z kopenhadzką się zaprzyjaźniła:-p

reklama
a ja waze 65 przy 168cm tez musiala bym cos zrzucic bo przed ciaza bylo 58/59 wiec jeszcze troche mi brakuje... ale puki karmie dieta odpada a na cw jestem za leniwa az wstyd przyzanac...:-p:dry:

Do góry