reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

wczoraj trenowaliśmy z m na orbitreku i ja wytrzymałam 10minut i m też 10minut oczywiście z większym obciążeniem;-) czytałam po 20 minutach ćwiczenia dają jakis efekt a najlepiej ćwiczyć godzinę:eek: może co dzień kondycja będzie lepsza;-)
śmiać mi się chciało bo przez 10 minut spaliłam 30 kal a jednym płatku ryżowym sanko są 34kal:-D:-D:-D

reklama
Tak patrzę i chyba fajne te orbitreki,tylko ja nawet nie miałabym gdzie tego postawić :sorry::sorry::sorry::sorry:
A ja się wczoraj zdołowałam przy zakupie dżinsów na swój tłusty tyłek :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Laski a ja Wam powiem, że pas poporodowy to na prawdę cud!!!! noszę 5 dni! nie wiem co to wisząca skóra na brzuchu.
Byłam kupić jeansy i zawsze nosiłam 26/33 a teraz po ciąży kupiłam 27/33 czyli jeden rozmiar więcej.a Jeansy od ZARY mogę wrzucić w kibel-kupione tydzień temu rozmiar 36 zaczął spadać z tyłka. Aha jeszcze nie ćwiczę w ogóle.
Abejka jak tam po mikrodermabrazji?? Stosujesz Mustelę?? ja jeszcze nie kupiłam.

Karolinusia,zazdroszczę :sorry::sorry::sorry::sorry:
Ja nie powiem jaki rozmiar kupiłam,bo się tylko zdenerwuję,ale może z tym pasem spróbuję????
Ja już ćwiczę,ale jakoś bez większych rezultatów,znaczy waga spadła do 62 kg,ale bebech jak wisiał,tak wisi :sorry::sorry::sorry::sorry:

Tak patrzę i chyba fajne te orbitreki,tylko ja nawet nie miałabym gdzie tego postawić :sorry::sorry::sorry::sorry:
A ja się wczoraj zdołowałam przy zakupie dżinsów na swój tłusty tyłek :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Monisia ja też nie mam miejsca:no: wcisnęłam go do sypialni jak chce cwiczyć to muszę go odsuwać od ściany:confused2: kochana a po co ty się dżinsami katujesz ja kupiłam takie spodnie krój ale dżinsy a dopasowane jak legginsy rozciągają się niemiłosiernie:-p musiałam kupić jakieś spodnie bo tyłek już mi marzł w legginsach:sorry:

Karolinusia,zazdroszczę :sorry::sorry::sorry::sorry:
Ja nie powiem jaki rozmiar kupiłam,bo się tylko zdenerwuję,ale może z tym pasem spróbuję????
Ja już ćwiczę,ale jakoś bez większych rezultatów,znaczy waga spadła do 62 kg,ale bebech jak wisiał,tak wisi :sorry::sorry::sorry::sorry:
62kg (170cm) to właśnie moja waga sprzed pierwszej ciąży:tak: i taka w której czuje się idealnie:tak: i taka waga jest moim celem:tak: ja olewam rozmiary bo przy takim wzroście nigdy nie wejdę w 36 musiałabym ważyć i wyglądać jak kościotrup:confused2:

Karolinusia ja mam ten pas i jest naprawdę godny polecenia:tak:

Karolinusia byłam na jednym, jutro sie wybieram na drugi zabieg. Po jednym już widzę malutki efekt - rozstępy przede wszystkim się spłyciły no i lekko zbladły. Mam w planach 4-5.
Mustelę stosuję - na rozstępy (myślę, że działa - mam już drugie opakowanie) a ten poporodowy żel napewno lekko napina skórę, ale ja mam problem z ćwiczeniami jeszcze..

Zastanawia mnie AB Rocket na allegro.

Abeja czyli ten zabieg co robiłaś to mikorodermobrazja :confused: a co ile robisz:confused: dowiadywałam się u mnie taki zabieg kosztuje ok 250zł wydaje mi się troszkę drogo ale pytałam tylko w jednym gabinecie;-)

Dzięki Abejka za odp. Też się na mikro muszę wybrać. Może w nowym roku.
Roksi prawda, że pas jest ok?? Ja jak pierwszy raz założyłam to aż się wyprostowałam i mięśnie brzucha poczułam, tzn. że je mam.

reklama
Do góry