reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

Meduska od 4 dni ćwiczę ósemki co prawda zrobiłam dzień przerwy ze względu na zakwasy w nogach ale waga ruszyła i mam -1kg:-) czyli jeszcze 5kg:confused2: i oczywiście zero słodyczy:tak: ostatni posiłek jest o 18:tak:
gratulacje:tak::tak:

mi ostało jescze 6kg..... ale juz tak nie panikuje- mieszcze sie w spodie z przed ciąży- bluki wiekszosc przykrótkawe ale juz tak nie panikuje i sobie ytroche odpuściłam, jak mam ochote to jem słodycze- no ale bez przesady oczywiście:tak::tak:

bo najlepiej po 4 h nie można zaraz po solarium pod prysznic;-)

troszkę za drogo te natryskowe :no::no:
wiem że nie mozna:tak:

Dziewczyny a używacie antyperspirantu przy karmieniu piersią???

Ja się trochę boję, ogólnie nie zaleca się mycia piersi żelami pod prysznic bo związki chemiczne niby mogą przeniknąć do mleka, a spod pach do gruczołów mlecznych blisko... I antyperspirant to ma gorsze chemikalia niż żel pod prysznic... Używam sporadycznie, jak gdzieś wychodzimy - do lekarza czy do znajomych (więc prawie wcale), ale ogólnie ciężko mi bez niego na co dzień :confused2: myję się kilka razy dziennie ale i tak się pocę i to czuć, a przynajmniej ja czuję... :confused2: Trochę ratuję się ałunem, ale to nie to samo co rexona:sorry::confused2::confused2:

A na solarium nie chodzę, parę razy byłam kiedyś, ale jakoś nieswojo się tam czuję, przed swoim ślubem nawet się nie opalałam :-p:-p:-p
No a teraz takie dyskusje o tym opalaniu na solarium, dermatolodzy są całkowicie na nie... Ja nie mam dylematu bo nie przepadam, a Wy?
wg mnie wszystko jest dla ludzi ale do pewnego momentu- wysstko jest szkodliwe -nawet jedzenie:eek: więc jeść też nie powinniśmy:-p:-p:-p

reklama
Smerfi jest jakiś program do ściągania filmików z youtube, ale nie pamiętam jak się nazywa... :sorry: Musiałabym M zapytać. Ale zdaje się że jak się ma założone konto to można ściągnąć...:confused::confused:

ja na solarium trafiam 3 razy w roku zawsze w zimę kiedy muszę zmienić klimat bo dla mnei w pl jest stanowczo za zimno...

idę nie po opaleniznę ale aby ciepełka trochę załapać choć zdarzają się lóżka na których marznę:sorry:

ja na solarium trafiam 3 razy w roku zawsze w zimę kiedy muszę zmienić klimat bo dla mnei w pl jest stanowczo za zimno...

idę nie po opaleniznę ale aby ciepełka trochę załapać choć zdarzają się lóżka na których marznę:sorry:
wygrzać się to ja chodze codziennie do super mega gorącej wody w wannie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ja też już ważę tyle co przed ciążą:-), do wagi, którą miałam przed ślubem brakuje mi 4 kg a do wymarzonej 8kg, ale spokojnie damy radę:-p

osiągnęłam wagę sprzed ciąży:-):-) ale brakuje mi jeszcze 5 kilo do mojej zwykłej wagi i 10 do wymarzonej:sorry::sorry::sorry:
Gratuacje dziewczyny!!!!

mi do wagi sprzed ciązy brakuje jeszcze 5kg, a 6 kg i mnóstwo ćwiczeń do wymarzonej fihury:szok::-D:-D:-D:-D

osttanie dni sobie odpuściłam ćwiczenia:zawstydzona/y: wczoraj zaczełam spowrotem- musialam sie zmobiliowac, ale diety spowrotem nie wrprowadzam, odpuszczam do nowo roku i po nowym roku zaczynam kopenhaską :tak: wole sie pomeczyc 13 dni niz wiecznosc...:zawstydzona/y:

a na urodziny M mi kupił leg magic:rofl2: i myśli że nie wiem o tym:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Meduska nie ładnie wyczaiłaś prezent:-p a ja dziś w ramach walki w kg z dwóch ciąż zakupiłam orbitreka:tak: m składa a ja od samego patrzenie czuje że chudnę:-D no to plan jest taki 5kg z tej ciąży 1kg z poprzedniej i 3kg przywiezione z wakacji:tak:

reklama
Meduska nie ładnie wyczaiłaś prezent:-p a ja dziś w ramach walki w kg z dwóch ciąż zakupiłam orbitreka:tak: m składa a ja od samego patrzenie czuje że chudnę:-D no to plan jest taki 5kg z tej ciąży 1kg z poprzedniej i 3kg przywiezione z wakacji:tak:
z samego patrzenia powiadasz:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

to tak jak ja patrzenia na 8 minutówki czułam że chudne:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry