reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

Dziewczyny a używacie antyperspirantu przy karmieniu piersią???

Ja się trochę boję, ogólnie nie zaleca się mycia piersi żelami pod prysznic bo związki chemiczne niby mogą przeniknąć do mleka, a spod pach do gruczołów mlecznych blisko... I antyperspirant to ma gorsze chemikalia niż żel pod prysznic... Używam sporadycznie, jak gdzieś wychodzimy - do lekarza czy do znajomych (więc prawie wcale), ale ogólnie ciężko mi bez niego na co dzień :confused2: myję się kilka razy dziennie ale i tak się pocę i to czuć, a przynajmniej ja czuję... :confused2: Trochę ratuję się ałunem, ale to nie to samo co rexona:sorry::confused2::confused2:

A na solarium nie chodzę, parę razy byłam kiedyś, ale jakoś nieswojo się tam czuję, przed swoim ślubem nawet się nie opalałam :-p:-p:-p
No a teraz takie dyskusje o tym opalaniu na solarium, dermatolodzy są całkowicie na nie... Ja nie mam dylematu bo nie przepadam, a Wy?

Ostatnia edycja:
reklama
Amelkowa pierwszy raz słysze//?
ja karmilam to normalnie używałam nawet w szpitalu bo się pocilam i żel pod prysznic też nikt nigdy nie mówił mi że nie wolno
a skąd to wiesz ?

Dziewczyny a używacie antyperspirantu przy karmieniu piersią???

Ja się trochę boję, ogólnie nie zaleca się mycia piersi żelami pod prysznic bo związki chemiczne niby mogą przeniknąć do mleka, a spod pach do gruczołów mlecznych blisko... I antyperspirant to ma gorsze chemikalia niż żel pod prysznic... Używam sporadycznie, jak gdzieś wychodzimy - do lekarza czy do znajomych (więc prawie wcale), ale ogólnie ciężko mi bez niego na co dzień :confused2: myję się kilka razy dziennie ale i tak się pocę i to czuć, a przynajmniej ja czuję... :confused2: Trochę ratuję się ałunem, ale to nie to samo co rexona:sorry::confused2::confused2:

antyperspirant używam obowiązkowo na dzień i noc:tak:
co do mycia piersi to brodawki myję samą wodą ,a całą reszte żelem:-):-)

Meduska od 4 dni ćwiczę ósemki co prawda zrobiłam dzień przerwy ze względu na zakwasy w nogach ale waga ruszyła i mam -1kg:-) czyli jeszcze 5kg:confused2: i oczywiście zero słodyczy:tak: ostatni posiłek jest o 18:tak:

A ja mam ogromnego lenia :zawstydzona/y: i nawet jeszcze doopki nie ruszyłam. A orbitrek w domu się kurzy ...:no:
kms kiedyś pytałam o orbitreka bo mam w planach zakup pochwal się jaki masz model i czy dużo miejsca zajmuje:tak: tylko też obawiam się że mój zapał zniknie po paru dniach i będzie służył jako wieszak w sypialni:sorry:

Amelkowa ja tez nie lubię chodzic do solarium, ale od czasu do czasu się przejdę, teraz to obowiązkowo bo byłam tak blada, że wyglądałam jakbym była chora, tyle czasu bez słonca... a w ogóle to mam schize jak leże na tym łóżku, to wyobrażam sobie, że lampy pękają i mi się wbijają w ciało, a jak widziałam film Oszukac przeznaczenie 2, to już w ogóle mam stracha... ale ja to taka głupiutka czasami jestem:-p:-p:-p

reklama
a w ogóle to mam schize jak leże na tym łóżku, to wyobrażam sobie, że lampy pękają i mi się wbijają w ciało, a jak widziałam film Oszukac przeznaczenie 2, to już w ogóle mam stracha... ale ja to taka głupiutka czasami jestem:-p:-p:-p

hahahah :-D:-D:-D no też bym pewnie leżała w strachu z tą sceną w głowie

kms kiedyś pytałam o orbitreka bo mam w planach zakup pochwal się jaki masz model i czy dużo miejsca zajmuje:tak: tylko też obawiam się że mój zapał zniknie po paru dniach i będzie służył jako wieszak w sypialni:sorry:

Oj teraz nie mogę w necie znaleść tego modelu to Laubr sport be900 kupowany jakieś 3/4 lata temu na takich płozach jak ten be920 Laubr Sport BE 920 - porównanie cen w sklepach internetowych. No miejsca trochę potrzebuje, choć nie jest z tych największych.
Ja przyznam się,że przez te lata wszystkie to może ze dwie godz. w sumie na nim ćwiczyłam :-:)szok:

Do góry