reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

roksi tak mikrodermabrazja. 250 to faktycznie trochę drogo, popytaj w innych salonach, w salonie gdzie ja robie kosztuje 150 chyba, dokładnie nie wiem, bo ja mam jakieś rabaty i płacę sporo mniej.
Chodzę co 2 tyg, koleżanka proponowała mi żebym chodziła co tydzien, ale jakoś się nie obrabiam.
Jak skoncze karmic to po mikro będzie kwas glikolowy.

Ja też mam pas pani teresa, ogólnie jest Ok, ale wkurza mnie że się tak roluje.

reklama
Laski a ja Wam powiem, że pas poporodowy to na prawdę cud!!!! noszę 5 dni! nie wiem co to wisząca skóra na brzuchu.
Byłam kupić jeansy i zawsze nosiłam 26/33 a teraz po ciąży kupiłam 27/33 czyli jeden rozmiar więcej.a Jeansy od ZARY mogę wrzucić w kibel-kupione tydzień temu rozmiar 36 zaczął spadać z tyłka. Aha jeszcze nie ćwiczę w ogóle.
Abejka jak tam po mikrodermabrazji?? Stosujesz Mustelę?? ja jeszcze nie kupiłam.
:eek: zazroszcze, chciałabym mieć rozmiar 36 za duży :eek::eek:

ile kosztuje ten pas?

ja mam gorset wyszczuplający który raczej rzadko nosze, nie wiem czy to działa na tej samej zasadzie?:sorry:

reklama
powiedzcie jakie cwiczenia stosujecie?i czy daja jakies efekty? ja jak znajde czas to robie 200 brzuszków i 200 przysiadów
200? na raz?:szok::szok::szok: ja to na poczatku nieumialam tych 8 minutówek robić:sorry: teraz juz luzik- robie dodatkowe ćwiczeia na talie osy i na nogi, nie codziennie- juz sobie troche odpuscilam- no a diete juz całkiem sonie odpusciłam:confused2:

ale po nowym roku sie poprawie z jedzeniem;-)

generalnie u mnie juz nie jest źle:tak::tak:

Do góry