reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

O ludzie, a ja wczoraj i dziś już ćwiczyłąm te 8 minutówki od Abejki i normalnie takie mam zakwasy,ze szok :szok::szok::szok:.Też tak miałyście????No,ale to chyba znak,że działa ;-);-);-).Oby :tak::tak::tak:

reklama
O ludzie, a ja wczoraj i dziś już ćwiczyłąm te 8 minutówki od Abejki i normalnie takie mam zakwasy,ze szok :szok::szok::szok:.Też tak miałyście????No,ale to chyba znak,że działa ;-);-);-).Oby :tak::tak::tak:
pewnie działa .....................ja sie zabieram za te 8 i się zabrać nie mogę brak czasu a wieczorem padam (zmęczenie materiału :-p)

U mnie waga niby taka jak przed ciążą ale ja to sporo przed ciążowego balasu mam :-D chyba jutro jak Olga da to też na te filmiki zerknę i może coś wiecej ;-)
Ze mnie nie jest solarowa dziewczyna w życiu może z kilka razy byłam - i to przed ślubem co by z kiecką się nie zlewać :-) a tak na poważnie to odpowiada mi taki odcień skóry jaki mam a latem jak słonko lekko muśnie jest super. Za to do fryzka bym się wybrała (od stycznia nie byłam) ale jakoś mi szkoda dawno tak długich włosów nie miałam no i wygodnie przy dziecku - do oczu nic nie leci. A ja mam jeszcze taki dyskomfort - okulary - Mała mi je już parę razy zrzuciła no i uderza w nie główką jak ją noszę i chyba oprawki muszę zmienić bo nagle zaczęły mi się zsuwać z nocha jak się pochylam nad Olgą. Ale jak na razie ten wydatek poza zasiegiem finansowym - teraz szczepienia. Ale za to zafundowałam sobie soczewki kontaktowe - zakup na allegro - ceny naprawdę niezłe.

U mnie waga niby taka jak przed ciążą ale ja to sporo przed ciążowego balasu mam :-D chyba jutro jak Olga da to też na te filmiki zerknę i może coś wiecej ;-)
Ze mnie nie jest solarowa dziewczyna w życiu może z kilka razy byłam - i to przed ślubem co by z kiecką się nie zlewać :-) a tak na poważnie to odpowiada mi taki odcień skóry jaki mam a latem jak słonko lekko muśnie jest super. Za to do fryzka bym się wybrała (od stycznia nie byłam) ale jakoś mi szkoda dawno tak długich włosów nie miałam no i wygodnie przy dziecku - do oczu nic nie leci. A ja mam jeszcze taki dyskomfort - okulary - Mała mi je już parę razy zrzuciła no i uderza w nie główką jak ją noszę i chyba oprawki muszę zmienić bo nagle zaczęły mi się zsuwać z nocha jak się pochylam nad Olgą. Ale jak na razie ten wydatek poza zasiegiem finansowym - teraz szczepienia. Ale za to zafundowałam sobie soczewki kontaktowe - zakup na allegro - ceny naprawdę niezłe.
oj tak ,chwała temu kto wymyślił soczewki :-D:-D:-Dostatnio było ostre słoneczko więc odnalazłam okulary przeciwsłoneczne:cool2:

Bozzqowa ja czytałam, że to natryskowe kosztuje ok 100 zł i starcza na tydzień... coś takiego to chyba warto zrobić przed jakąś imprezą

Mayo a czemu nie można rozstępów opalac? czyli co już nigdy więcej na słonce nie może wyjśc osoba z rozstępami? ja mam kilka na brzuchu i powiem Ci, że już sie tak nie rzucaja w oczy

Piszecie o fryzjerze... hm... ja poszłąm ostatnio i zrobiłąm mega rewolucję na głowie... niektóre z Was na Nk widziały;-)... mam króciutkie włoski jak chłopaczek... normalnie, nigdy w życiu bym tego nie zrobiła, ale za głupote sie płaci(mam tu na myśli moją trwałą:zawstydzona/y:), musiałąm ją ściąć, bo mnie szlag trafiał... teraz przynajmniej oszczędzam na szamponie i odzywce;-):-D

opalanie natryskowe: całe ciało kosztuje około 80zł,od pasa w górę 50zł i tak jak pisze Elis utrzymuje się około tygodnia do dwóch ,plus taki że nie niszczy skóry i efekt widać od razu, aaaa i nie ma tego okropnego zapachu solarki;-)
Bozzqowa-ten barwnik jest nalewany do butli i równomiernie rozprowadza się po ciele ,oczywiście wykonuje to osoba druga;-)

100zł za natryskowe to dużo:szok: rzeczywiście okazyjnie przed imprezą to można:tak: a zapach z solarki znika po pierwszym myciu;-)

czyli wyszło na to że się nie kąpie;-):-D:-D:-D
jutro będę dzwonić do dietetyka żeby umówić się na opracowanie diety :-)
biorąc pod uwagę moje wyniki badań i fakt że kamię piersią ,jestem ciekawa co wymyśli, wiem jedno efekt będzie rewelacyjny-przetestowane na mojej siostrze!!!:cool2:

reklama
Do góry