reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga sprzed i po ciazy

A mi do wagi z przed ciazy zostalo 3 kg:-) (przytylam 25:zawstydzona/y:) ale chcem jeszcze dodatkowo 5 kg zgubic co nabralam przed ciaza:-p Wiec cel:55kg:tak: W brzuszku 90cm:zawstydzona/y: ale powolutku spada bo bylo 94:tak: wiec pilates przynosi jakies efekty;-)

reklama
Seampe, a powiedz dokładnie jaką masz dietę i ćwiczenia :))). Bardzo dobrze Ci idzie. Gratuluje.
Mi zostało 4 kilo :)))), ale się pochwale pomimo, że waga stoi brzuszek maleje i się wciskam już w moje spodnie z żakietu, a naprawde nosiłam wszystko bardzo dopasowane :)))
Jeszcze troszkę i ja będę mogła ćwiczyć :))) Więc myślę, że po miesiącu ćwiczeń osiągne to co miałam przed ciążą :).
jezeli chodzi o diete to zadna specjalna, jem po prostu mniej niz 1,5miesiąca temu, na słodkie sobie pozwalam ale mało nie przekraczam 1500 kalorii w liczeniu ich jestem juz tak wprawiona ze za duzo czasu mi to nie zajmuje a jak przekrocze swój limit to wiecej cwicze następnego dnia i pochłaniam mniej niz 1500, bardzo brakuje mi nabiału i surowych warzyw ale przez karmienie nie mogę ich jesc
cwicze od poniedziałku do piątku po 45min: np 25 jazdy na orbitreku, potem 10 min brzuszków (ok 200 sztuk) i 10 min pracy z hantelkami, kupiłam sobie 2 dni temu 2 po 1,5kg, troszke mi waga staneła ale mam nadzieje ze to efekt zamianu tłuszczu na mięsnie bo z obwodu cm spadają ładnie

Sempie jestem twoją wierną fanką. Naprawde podziwiam.

Mnie zostały 3 kg i to wszystko raczej w brzuszku, bo w spodnie wchodzę, choć w niektóre ledwo się dopinam.

A ja w ciazy przytylam az 32 kg.....i teraz zostalo mi jeszcze 7 kg do schudniecia mam wrazenie ze ciagnie mi sie to niemilosiernie a najgorsze ze co jakis czas waga stoi mi w miejsc;/

Ja jeszcze mam kilogram do wagi z przed ciąży, ale tak ze dwa by się jeszcze przydało zrzucić. Ale chyba bardziej niż straty kg potrzebne mi ćwiczenia, bo brzuch rozlazły, mięśni brak:-D. Ale jak się za to wziąć????

Sempe podziwiam, naprawdę!!!!!! I każdą, która ćwiczy.

reklama
A ja wagę schowałam w kąt i nie wyjmę do nowego roku!
Mój ma rzucić z nowym rokiem palenie to ja się wezmę za siebie.
W innym wypadku będzie miał takiego pulpeta i już!

Do góry