reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
A ja sie katowac nie bede,mam ile mam ,nawet nie staje na wage zeby sie nie stresowac.....a w postanowieniach nie jestem dobra,nigdy nie wytrwalam
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja nawet nie pisze ile mam do zrzucenia .W zasadzie wage sprzed ciązy już mam ale chce schudnąć te 15kg co mi rok przed ciąża przybyłoA z nimi to już cięzko jest ,a diet boję się jak nie wiem co bo te 15 kg to właśnie efekt jo-jo po dietach
A ja dalej 3 na plusie
Postanowienia noworoczne mieć 55 kg czyli przy wzroście 170 będę chudzielec i to mi pasuje .
Czyli łącznie 8 do zgubienia. Za 2 tygodnie zaczynam ćwiczyć :-).
Miało być 6 mc po porodzie, ale jeszcze 1 nie wytrzymam, więc poszłam na układ, ze jeszcze 2 tygodnie i ćwiczę.
Postanowienia noworoczne mieć 55 kg czyli przy wzroście 170 będę chudzielec i to mi pasuje .
Miało być 6 mc po porodzie, ale jeszcze 1 nie wytrzymam, więc poszłam na układ, ze jeszcze 2 tygodnie i ćwiczę.
Ja waze obecnie 67 kg. i moim postanowieniem na Nowy Rok jest do wiosny wazyc 60...nie 50-bo bez przesady nie mam zamiaru wymieniac zawartosci szafy a po drugie 60 dla mnie to szczyt marzen ;-)ostatnio mialam tyle 10 lat temu...i bylo dobrze.
Wystarczy zrezygnowac ze slodyczy i wiecej sie ruszac....nie podjadac co chwile..a ja tak lubie-prawie caly dzien cos zuje
Wystarczy zrezygnowac ze slodyczy i wiecej sie ruszac....nie podjadac co chwile..a ja tak lubie-prawie caly dzien cos zuje
Chogata
Mama Aluni i Dominika
A ja dalej 3 na plusie
Ja mam 172 cm i cięzkie kości jak waże 62-65 to wyglądam jak kościotrup gęba długa i wąska i te okropne sińce pod oczami .Mój ideał to 70 .Co tu gadać pewnie mój jeden sysek waży ze 2kg hihihihiihhii
Ja tez majac te moje 67 nie wygladam wcale zle bo jestem ubita...ale brzuch mnie wkurza :/
Maz gada,ze mam dac sobie siana...on lubi miec za co zlapac..a ze on chudzielec to w lozku bedziemy sie o kosci swoje obijac hehe...:-)
Deli...ty masz do zrzucenia 8 ja 7...wiec do dziela
Maz gada,ze mam dac sobie siana...on lubi miec za co zlapac..a ze on chudzielec to w lozku bedziemy sie o kosci swoje obijac hehe...:-)
Deli...ty masz do zrzucenia 8 ja 7...wiec do dziela
reklama
No widzisz ja przy 170 wadze 63 wyglądam strasznie ;-(
Całą resztę kg mam na boczkach i brzuszku :-( więc muszę poćwiczyć, bo już samo nie spada.
Worków pod oczkami nigdy nie miałam, a chudzielce mi się podobają. Ciekawe czy uda mi się tyle schudnąć.
Jestem jola niestety muszę poczekać jeszcze 2 tygodnie. Niestety po CC nie ma co szaleć, bo tylko problemy potem można mieć.
Całą resztę kg mam na boczkach i brzuszku :-( więc muszę poćwiczyć, bo już samo nie spada.
Worków pod oczkami nigdy nie miałam, a chudzielce mi się podobają. Ciekawe czy uda mi się tyle schudnąć.
Jestem jola niestety muszę poczekać jeszcze 2 tygodnie. Niestety po CC nie ma co szaleć, bo tylko problemy potem można mieć.
Podziel się: