reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
A ja mam w drugą stronę.
Wyglądam jak kościotrup i wszystko na mnie wisi.
Ważę już 54 kg, od porodu schudłam 21.
Jak tak dalej pójdzie to zniknę...;/

a mi 2 dni przed grypą waga pierwszy raz od dawna pokazała 6 na początku - 69,8 kg :) a teraz jeszcze prawie 2 kilo w dół, ale to po chorobie pewnie nadrobię bo teraz to wodę wypociłam - leje się ze mnie cały czas...

ja postanowiłam od 1 grudnia tez troszke wziąsć sie za sibie,niby do wagi sprzed ciaży dawno wróciłam,ale jak bym schudła jeszcze ze 2-3kg to sie wcale nie pogniewam

Seampe, a powiedz dokładnie jaką masz dietę i ćwiczenia :))). Bardzo dobrze Ci idzie. Gratuluje.
Mi zostało 4 kilo :)))), ale się pochwale pomimo, że waga stoi brzuszek maleje i się wciskam już w moje spodnie z żakietu, a naprawde nosiłam wszystko bardzo dopasowane :)))
Jeszcze troszkę i ja będę mogła ćwiczyć :))) Więc myślę, że po miesiącu ćwiczeń osiągne to co miałam przed ciążą :).

Mi do osiągnięcia moich 55kg zostało 1 - 1,5 kg :tak:
A Dziewczyny czy Wy tez macie takie chude ręce??
Bo ja mam takie chude patyki :eek:, to chyba od dźwigania Synka :-p;-)

U mnie dziś 73 kg. Jak mnie przyjmowali na porodówkę to miałam 86 kg. Chciałabym zgubić jeszcze 10 kg, ale czy mi się uda? Idę 4.12 do ginekologa i spytam się kiedy mogę zacząć ćwiczyć. Może zapiszę się na jakiś aerobik?

a ja pozeram slodycze (ciastka) garsciami i zamiast gubic kg, niestety mam juz 1 kg na + (waze 60kg, a przed ciaza wazylam 57kg); kurcze nie potrafie sie opanowac i powtarzam sobie, ze bede chudnac jak skoncze karmic piersia :-)
podziwiam dziewczyny, ktore juz zaczely cwiczenia, brawo

reklama
Do góry