reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
A ja mam w drugą stronę.
Wyglądam jak kościotrup i wszystko na mnie wisi.
Ważę już 54 kg, od porodu schudłam 21.
Jak tak dalej pójdzie to zniknę...;/

a mi 2 dni przed grypą waga pierwszy raz od dawna pokazała 6 na początku - 69,8 kg :) a teraz jeszcze prawie 2 kilo w dół, ale to po chorobie pewnie nadrobię bo teraz to wodę wypociłam - leje się ze mnie cały czas...

ja postanowiłam od 1 grudnia tez troszke wziąsć sie za sibie,niby do wagi sprzed ciaży dawno wróciłam,ale jak bym schudła jeszcze ze 2-3kg to sie wcale nie pogniewam

Seampe, a powiedz dokładnie jaką masz dietę i ćwiczenia :))). Bardzo dobrze Ci idzie. Gratuluje.
Mi zostało 4 kilo :)))), ale się pochwale pomimo, że waga stoi brzuszek maleje i się wciskam już w moje spodnie z żakietu, a naprawde nosiłam wszystko bardzo dopasowane :)))
Jeszcze troszkę i ja będę mogła ćwiczyć :))) Więc myślę, że po miesiącu ćwiczeń osiągne to co miałam przed ciążą :).

Mi do osiągnięcia moich 55kg zostało 1 - 1,5 kg :tak:
A Dziewczyny czy Wy tez macie takie chude ręce??
Bo ja mam takie chude patyki :eek:, to chyba od dźwigania Synka :-p;-)

U mnie dziś 73 kg. Jak mnie przyjmowali na porodówkę to miałam 86 kg. Chciałabym zgubić jeszcze 10 kg, ale czy mi się uda? Idę 4.12 do ginekologa i spytam się kiedy mogę zacząć ćwiczyć. Może zapiszę się na jakiś aerobik?

a ja pozeram slodycze (ciastka) garsciami i zamiast gubic kg, niestety mam juz 1 kg na + (waze 60kg, a przed ciaza wazylam 57kg); kurcze nie potrafie sie opanowac i powtarzam sobie, ze bede chudnac jak skoncze karmic piersia :-)
podziwiam dziewczyny, ktore juz zaczely cwiczenia, brawo

reklama
Do góry