reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

A mi do wagi z przed ciazy zostalo 3 kg:-) (przytylam 25:zawstydzona/y:) ale chcem jeszcze dodatkowo 5 kg zgubic co nabralam przed ciaza:-p Wiec cel:55kg:tak: W brzuszku 90cm:zawstydzona/y: ale powolutku spada bo bylo 94:tak: wiec pilates przynosi jakies efekty;-)

reklama
Seampe, a powiedz dokładnie jaką masz dietę i ćwiczenia :))). Bardzo dobrze Ci idzie. Gratuluje.
Mi zostało 4 kilo :)))), ale się pochwale pomimo, że waga stoi brzuszek maleje i się wciskam już w moje spodnie z żakietu, a naprawde nosiłam wszystko bardzo dopasowane :)))
Jeszcze troszkę i ja będę mogła ćwiczyć :))) Więc myślę, że po miesiącu ćwiczeń osiągne to co miałam przed ciążą :).
jezeli chodzi o diete to zadna specjalna, jem po prostu mniej niz 1,5miesiąca temu, na słodkie sobie pozwalam ale mało nie przekraczam 1500 kalorii w liczeniu ich jestem juz tak wprawiona ze za duzo czasu mi to nie zajmuje a jak przekrocze swój limit to wiecej cwicze następnego dnia i pochłaniam mniej niz 1500, bardzo brakuje mi nabiału i surowych warzyw ale przez karmienie nie mogę ich jesc
cwicze od poniedziałku do piątku po 45min: np 25 jazdy na orbitreku, potem 10 min brzuszków (ok 200 sztuk) i 10 min pracy z hantelkami, kupiłam sobie 2 dni temu 2 po 1,5kg, troszke mi waga staneła ale mam nadzieje ze to efekt zamianu tłuszczu na mięsnie bo z obwodu cm spadają ładnie

Sempie jestem twoją wierną fanką. Naprawde podziwiam.

Mnie zostały 3 kg i to wszystko raczej w brzuszku, bo w spodnie wchodzę, choć w niektóre ledwo się dopinam.

A ja w ciazy przytylam az 32 kg.....i teraz zostalo mi jeszcze 7 kg do schudniecia mam wrazenie ze ciagnie mi sie to niemilosiernie a najgorsze ze co jakis czas waga stoi mi w miejsc;/

Ja jeszcze mam kilogram do wagi z przed ciąży, ale tak ze dwa by się jeszcze przydało zrzucić. Ale chyba bardziej niż straty kg potrzebne mi ćwiczenia, bo brzuch rozlazły, mięśni brak:-D. Ale jak się za to wziąć????

Sempe podziwiam, naprawdę!!!!!! I każdą, która ćwiczy.

reklama
A ja wagę schowałam w kąt i nie wyjmę do nowego roku!
Mój ma rzucić z nowym rokiem palenie to ja się wezmę za siebie.
W innym wypadku będzie miał takiego pulpeta i już!

Do góry