reklama
Kinia
sierpień 2009
Tylko, że jak będziemy karmiły to z tą dietą to nie tak do końca dobrze dla dzieciaczka Z drugiej strony te co karmia piersią, to zwykle szybciej gubią kilogramy
izabela...
Fanka BB :)
z tym gubieniem kg podczas karmienia to podobno też różnie bywaTylko, że jak będziemy karmiły to z tą dietą to nie tak do końca dobrze dla dzieciaczka Z drugiej strony te co karmia piersią, to zwykle szybciej gubią kilogramy
Kinia
sierpień 2009
Na pewno nie ma reguły, ale patrząc na moje otoczenie, to szybciej schudły te, które karmiły piersią.
NATALA
Zaangażowana w BB
JA JAK NAJBARDZIEJ ZAMIERZAM KARMIC PIERSIA I CHCIALABYM MOC JAK NAJDLUZEJ ALE CO DO MOJEJ WAGI TO PO CIAZY MUSZE SIE WZIASC ZA SIEBIE BO AZ PATRZEC NA SIEBIE NIE MOGE CZUJE SIE I WYGLADAM JAK SLONZAWSZE TRZYMALAM WAGE GORA 57 KG A TU NAGLE BOOM
Natala no ale diety konkretne przy karmineiu piersią nie wchodzą w grę...ale sama dieta lekkostrawna, unikanie słodyczy i innych wysokokalorycznych rzeczy powinno przynosić efekty, no i dużo ruchu...
"tempo utraty masy ciała nie powinno przekraczać 2 kg na miesiąc" (0,5 na tydzień) przy diecie ok 2215 kalorii dziennie pozwala tracić wagę stopniowo bez obniżania laktacji (Nehring-Gugulska "warto karmić piersią") na pewno są jeszcze do tego różice indywidualne....ja ładnie chudłam jak karmiłam, po 11 miesiącach jak skończyłam byłam z kilo albo 2 chudsza niż przed a w ciąży pierwszej przybrałam prawie 27 kg...mam nadzieje że teraz pójdzie równie dobrze
"tempo utraty masy ciała nie powinno przekraczać 2 kg na miesiąc" (0,5 na tydzień) przy diecie ok 2215 kalorii dziennie pozwala tracić wagę stopniowo bez obniżania laktacji (Nehring-Gugulska "warto karmić piersią") na pewno są jeszcze do tego różice indywidualne....ja ładnie chudłam jak karmiłam, po 11 miesiącach jak skończyłam byłam z kilo albo 2 chudsza niż przed a w ciąży pierwszej przybrałam prawie 27 kg...mam nadzieje że teraz pójdzie równie dobrze
zgadza sie na plusie miałam 4 dlatego tak sie ciesze z ubytku 10Mika ale ty nie miałaś chyba zbyt dużo na plusie z tego co pamiętam?
reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Mika,to jeszcze powiedz jak to zrobilas,spryciulo ty!!!!
Ja to pewnie przez rok conajmniej bede zrzucac te kilogramy....hi,hi.....
Ja to pewnie przez rok conajmniej bede zrzucac te kilogramy....hi,hi.....
Podziel się: