możliwe,ale brzuszek tez bedzie bo to normalnekurcze,Piwonia,ale ci fajnie ,toz to po porodzie juz do swojej wagi wrócisz....
reklama
Witam
Ja od ostatniego miesiaca regularnie tyje 1 kg tygodniowo. Juz 18 na plus. Nie zauwazylam, zeby zbierala mi sie woda w organizmie, tylko palce u rak są mocno spuchniete. Moze tez troche stopy. Na poczatku ciazy mialam nadzieje, ze otrzymalam geny mojej mamy - ona w obu ciazach przytyla tylko 10 kg i zaraz po porodzie byla szczuplutka. No coz, przyjdzie mi troche powalczyc ze zrzuceniem kilogramow )
Ja od ostatniego miesiaca regularnie tyje 1 kg tygodniowo. Juz 18 na plus. Nie zauwazylam, zeby zbierala mi sie woda w organizmie, tylko palce u rak są mocno spuchniete. Moze tez troche stopy. Na poczatku ciazy mialam nadzieje, ze otrzymalam geny mojej mamy - ona w obu ciazach przytyla tylko 10 kg i zaraz po porodzie byla szczuplutka. No coz, przyjdzie mi troche powalczyc ze zrzuceniem kilogramow )
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Ja juz przytylam 24kg i nie wiem do ilu jeszcze dojdzie bo do terminu jeszcze troszke a ja apetyt to mam....
Chogata
Mama Aluni i Dominika
przez 3tyg przybrałam 2kg ale położna mówi ze to raczej wody bo strasznie opuchnięta jestem i Mała znowu przytyła 700gr
więc na liczniku mam 97kg mam to gdzieś
Nic sie kochaniutka nie martw ja gdyby nie dieta i szpital to juz ponad sówkę spokojnie bym ważyła a tak mam 96 kg.na liczniku a już 100 kg zobaczyłam na wadze,tylko moja ałam dopiero 2900 waży drobna bedzie po tatusiu i dobrze ;-)
Oleńka o apetycie to ty nic nie mów ja to bym konia z kopytami zjadła ,ale co jak nie mogę:---(.Już mówiłam do D ,że jak się juz tego pozbędę skończe karmić to se tak dam ,że albo będzie gorączka ,alebo brzuch peknie:-):-):-).Oj jak ja lubię jeść
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Ja tez caly czaas bym tylko jadla.... Tylko jakas wolna chwilka to mnie odrazu do lodowki ciagnie
Ja po wyjściu ze szpitala mam -9,5 kg zostało jeszcze do zrzucenia 3,5 kg i parenaście kilogramów wychodowanych z przed ciąży
Tylko pozazdrościć. Mam nadzieję, że mi zostanie poniżej 5 kilo.
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
wiec ja przed ciaza wazylam 60kg,w pierwszych 3 mcach ciazy 55kg,przy porodzie 75kg.a wczoraj na wadze juz 65 kg.wiec od porodu -10kg -brzuszek nadal dynda wiec jeszcze troche wagi spadnie jak wnetrznosci sie zejda na miejsce a pozniej to juz tylko cwiczyc i cwiczyc i cwiczyc....
Podziel się: