reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

hej ;-)

ja sie wczoraj mile zdziwilam ;-) wlazlam na wage u rodzicow i.... 11 kg mniej niz miesiac temu ;-) w sumie jestem teraz na poziomie 17tc ;-) szkoda ze przed ciaza tak duzo przytylam :-(

reklama
a ja jakos stanęłam w miejscu.. przed porodem 25kg na plus, teraz, 6 tyg po zostało mi jeszcze 10kg... od 2 tyg nie tracę na wadze... ale co tam, skoro karmienie piersią jest zdrowsze/lepsze dla mojego synka, to po prostu będę dłużej gruba i zacznę się poważnie odchudzać jak skończę karmić...

Ja karmię pół na pół (czyli cyc i butla) i jak na razie nie zapeszając nie narzekam na spadek wagi

Czekam tylko z utęsknieniem, żeby pozbyć się flaka, który mam na brzuszku :((((

a podobno właśnie karmienie piersią sprzyja zrzuceniu wagi :tak:

to dosc ryzykowna teoria biorac pod uwage ze karmiac piersia jestes ciagle glodna jak wilk :tak:
ja tak przynajmniej mam i kolezanki ktore karmily potwierdzaja :tak:

a jestem tak glodna ze malz sie smieje ze jakby mi dal trocin to tez zjadlaby ze smakiem ;-):-);-):tak::-D

reklama
Rubi zgadzam sie z toba, dlatego odchudzanie i jakies skoki wagi w dol przewiduje dopiero po zakonczeniu karmienia:tak::tak:Niestety z mateuszkiem prztylam 30kg i po schudnieciu 15podczas karminia w magiczny sposob waga stanela w miejscu i tylko cieszylam sie ze nie idzie w gore.

Do góry