reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
A to juz Piwonia duzo zalezy od organizmu jak sie ma tendencje do tycia to ciezko zrzucic a jak sie jest z natury szczuplym to zawsze latwiej, a jak sie do tego ma dobra przemiane materii to faktycznie karmienie moze w tym pomoc.
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
No to teraz wcale mnie nie pocieszylyscie... Zawsze myslalam ze karmiac piersia duzo sie traci na wadze i szczerze mowiac to tylko na to liczylam ze mi pomoze zrzucic te dodatkowe kg:-( A teraz juz jestem swiadoma ze chyba nigdy nie wroce do wagi z przed ciazy:---( No nic trzeba bedzie sie z tym pogodzic i pochowac wszyskie lustra w domu w piewnicy
wampirka20@wp.pl
Fanka BB :)
hej, przez całą ciążę przytyłam jedynie 2 i pół kilograma,jak wyjęli mi Gabrysie to ważyłam mniej niż przed ciążą,ale jak wyszłam ze szpitala to pozwoliłam sobie troche na różne smakołyki i teraz ważę tyle ile ważyłam przed ciążą
w takim razie ja protestuje!!! nie zgadzam sie z takim porzadkiem na swiecie ze jedne mamy tyja 2,5 a inne 30kg i to w dodatku pewnie zawsze jest tak, ze malo tyja te ktore z waga problemow nie maja a pozostale....
gdzie tu jakas elementarna sprawiedliwosc???
no i jeszcze jedno mnie strasznie "boli" - w ciazy przez zgage niewiele moglam jesc a teraz jak karmie... nic to... prowadze sobie dzienniczek i w razie czego powinnam wiedziec co ewentualnie szkodzi malej... wczoraj testowo wciagnelam 3 kostki czekolady ;-)
gdzie tu jakas elementarna sprawiedliwosc???
no i jeszcze jedno mnie strasznie "boli" - w ciazy przez zgage niewiele moglam jesc a teraz jak karmie... nic to... prowadze sobie dzienniczek i w razie czego powinnam wiedziec co ewentualnie szkodzi malej... wczoraj testowo wciagnelam 3 kostki czekolady ;-)
Manija
Mama sierpniowa'09
Apropo dzienniczka- moja siostra przy pierwszym dziecku zapisywala w dzienniczku ile mala zjadla, o ktorej, jak dlugo spala i o ktorej zasnela i powiem wam ze po kilku tygodniach byla w stanie z dokladnoscia do co 5 minut okreslic kiedy mloda zacznie marudzic, bo albo juz glodna, albo juz spiaca
Prowadzenie tego dzienniczka nie wymagalo wiele wysilku- prosta tabelka na lodowce, szybko zapisac godzine i juz :-)
Prowadzenie tego dzienniczka nie wymagalo wiele wysilku- prosta tabelka na lodowce, szybko zapisac godzine i juz :-)
ja prowadze dzienniczek bo u mnie jest ryzyko ze mala bedzie alergiczka ale juz po kilku dniach widac ze ma jakis tam swoj rytm dnia :-)
sa jeszcze jakies wyskoki, ze chce jesc np. co godzinke ale to raczej przez upaly, bo pociumka 10 minut i zasypia ;-)
sa jeszcze jakies wyskoki, ze chce jesc np. co godzinke ale to raczej przez upaly, bo pociumka 10 minut i zasypia ;-)
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Ja tez protestuje i jestem tego samego zdaniaw takim razie ja protestuje!!! nie zgadzam sie z takim porzadkiem na swiecie ze jedne mamy tyja 2,5 a inne 30kg i to w dodatku pewnie zawsze jest tak, ze malo tyja te ktore z waga problemow nie maja a pozostale....
gdzie tu jakas elementarna sprawiedliwosc
_karincia_
Fanka BB :)
Ja w ciąży przytyłam 6,5 kg i całość już zrzuciłam
Zobaczę na własnej skórze jak to jest z tym chudnięciem przy karmieniu piersią ale w moim otoczeniu koleżanki które karmiły dużo szybciej chudły niż te co na butli były
Zobaczę na własnej skórze jak to jest z tym chudnięciem przy karmieniu piersią ale w moim otoczeniu koleżanki które karmiły dużo szybciej chudły niż te co na butli były
reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ja tez protestuje!!!!
To co wy zescie robily ze tak malo przytyly,he?
Ja sie staralam normalnie odzywiac i nie objadac i co tez sporo mi przybylo.....2 tyg temu na wizycie bylo 13 na +...a teraz to juz pewnie wiecej....wrrr.....
To co wy zescie robily ze tak malo przytyly,he?
Ja sie staralam normalnie odzywiac i nie objadac i co tez sporo mi przybylo.....2 tyg temu na wizycie bylo 13 na +...a teraz to juz pewnie wiecej....wrrr.....
Podziel się: