reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
Ja od dzis cwicze z mezem Aerobiczna 6 Weidera! Podobno sa po tym najlepsze rezultaty na plaski brzuch! Zobaczymy! Mam nadzieje tylko ze wytrzymam te 42 dni bo podobno jest ciezko pod koniec:-p

dziewczyny, ja już się zmęczyłam oglądając filmik, więc wymiękam, dziękuję postoję:-) ledwo się na najprostsze brzuszki czasem szarpnę...

wczoraj dokonałam ponownej przymiarki spodni i mieszczę się już w większość! a w te najciaśniejsze, 34, też wejdę i nawet się dopnę, ale jakby mi ktoś kazał usiąść, byłby problem;-)także chyba zacznę faktycznie ćwiczyć regularnie brzuszki (myślicie, że 20 rano i 20 wieczorem cokolwiek da?) i będę sobie tańczyć w salsowych rytmach:tak:
jeszcze coś na uda by się przydało - znacie jakieś PROSTE ćwiczenia na te partie???

w sobotę minęły 2tygodnie odkąd rozpoczełam walke z moim nadbagażem;-)
podsumowanie:
waga -4kg
talia -5cm
biodra -2cm

sobotnia waga wskazała 81kg więc zrzuciłam 18kg czyli wszystko co przytyłam w tej ciąży:-) teraz pójdą w odstawkę kg które przyplątały się kiedyś:-)

hehehe wzrost mam jekies 160cm i w pasie mi takie kolko ratunkowe zostalo:szok: hehehe tyle mialam w 5 mcu ciazy:szok::confused2:ehhh coz zrobic-na zdjeciach wciagam brzusio a jak nagrywam filmik to maz uprzedzony-od pasa w gore hehehe ale cwicze dalej bo sie uparlam:cool2:za chwilke dodam zdjecie zeby pokazac moje sadlo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::crazy:

edit. prosze bardzo-UWAGA OSOBY O SLABYCH NERWACH PROSZE ODEJSC OD KOMUTERA;-):-D

Załączniki

• Photo0249.jpg
    Photo0249.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama
sempe ale masz zapał dziewczyno, podziwiam i gratuluję :-)

ja to wcinam ciasteczka i codziennie sobie obiecuję, że jutro już nie będę, ale gdzie tam. Miko prosi o jedzonko co godzinę, więc wszystko ze mnie wysysa a ja się doładowuje słodyczami i nie potrafie przestać, brr

zaraz idę się zważyć

Do góry