reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
dokarmiając małego napewno zmniejszy sie laktacja,bo im mniej sie dziecko przzystawia tym mniej piersi prosukują,ale nie masz sie co martwić,bo dotąd az bedziesz karmiła piersiąone beda pełne,ale w pewnym momencie nie bedzie juz takich przepełnien w nich bo sie unormuje i bedzie organizm wytwarzał tylko tyle ile potrzebuje dziecko

Ja właściwie przepełnienia mam tylko w nocy :tak: bo jak Mały przesypia mi 8 godzin to wtedy budzę się z kamieniami a w dzień to w ogóle nie mam twardych ani przepełnionych :-)

w pierwszym tygodniu cwiczyłam 25min, teraz w drugim dorzuciłam 160brzuszków w 10min i 15min jazdy na orbitreku, z dieta MŻ wychodzi mi wspaniale nie przekraczam 1500 kal i jem wszystko, nie mogę się doczekać soboty by sprawdzić postępy na wadze i miarce

a mleczkam mam dużo tak jak miałam :-)

160 brzuszkow w 10 minut??:szok:
O moj ty swiecie...to trzeba byc niezle wysportowanym sempe i zdeterminowanym tez;-)Podziwiam
I kibicuje:tak:

w pierwszym tygodniu cwiczyłam 25min, teraz w drugim dorzuciłam 160brzuszków w 10min i 15min jazdy na orbitreku, z dieta MŻ wychodzi mi wspaniale nie przekraczam 1500 kal i jem wszystko, nie mogę się doczekać soboty by sprawdzić postępy na wadze i miarce

a mleczkam mam dużo tak jak miałam :-)

:szok::shocked2::cool: SZACUN SEMPE!!!

Ja nie wiem czy bym 50 brzuszkow zrobila:zawstydzona/y:

Wlasnie pochlonelam 680 kalorii:szok:
Pyszne krokieciki nadziewane warzywami i kurczakiem...kto by sie spodziewal,ze takie kaloryczne...
Z ciekawosci spojrzalam na opakowanie ile maja kalorii-jeden 170 a ja zjadlam 4
Polak madry po szkodzie:-D
Do jutra juz nic nie jem:no::crazy::sorry:

reklama
Do góry