reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
dokarmiając małego napewno zmniejszy sie laktacja,bo im mniej sie dziecko przzystawia tym mniej piersi prosukują,ale nie masz sie co martwić,bo dotąd az bedziesz karmiła piersiąone beda pełne,ale w pewnym momencie nie bedzie juz takich przepełnien w nich bo sie unormuje i bedzie organizm wytwarzał tylko tyle ile potrzebuje dziecko

Ja właściwie przepełnienia mam tylko w nocy :tak: bo jak Mały przesypia mi 8 godzin to wtedy budzę się z kamieniami a w dzień to w ogóle nie mam twardych ani przepełnionych :-)

w pierwszym tygodniu cwiczyłam 25min, teraz w drugim dorzuciłam 160brzuszków w 10min i 15min jazdy na orbitreku, z dieta MŻ wychodzi mi wspaniale nie przekraczam 1500 kal i jem wszystko, nie mogę się doczekać soboty by sprawdzić postępy na wadze i miarce

a mleczkam mam dużo tak jak miałam :-)

160 brzuszkow w 10 minut??:szok:
O moj ty swiecie...to trzeba byc niezle wysportowanym sempe i zdeterminowanym tez;-)Podziwiam
I kibicuje:tak:

w pierwszym tygodniu cwiczyłam 25min, teraz w drugim dorzuciłam 160brzuszków w 10min i 15min jazdy na orbitreku, z dieta MŻ wychodzi mi wspaniale nie przekraczam 1500 kal i jem wszystko, nie mogę się doczekać soboty by sprawdzić postępy na wadze i miarce

a mleczkam mam dużo tak jak miałam :-)

:szok::shocked2::cool: SZACUN SEMPE!!!

Ja nie wiem czy bym 50 brzuszkow zrobila:zawstydzona/y:

Wlasnie pochlonelam 680 kalorii:szok:
Pyszne krokieciki nadziewane warzywami i kurczakiem...kto by sie spodziewal,ze takie kaloryczne...
Z ciekawosci spojrzalam na opakowanie ile maja kalorii-jeden 170 a ja zjadlam 4
Polak madry po szkodzie:-D
Do jutra juz nic nie jem:no::crazy::sorry:

reklama
Do góry