reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
DELI- ja zachecona przykladem Azorka zaczelam robic brzuszki, od dwoch dni tak delikatnie kilka razy dziennie po piec i nic mi sie nie dzieje:tak:

wogole biore sie za siebie, tak jak Karincia juz 58 waze i 3 kilo tluszczu do zrzucenia jest:eek:
bylam wczoraj z wizyta u kolezanki, co prawda 6 msc po porodzie ale wyglada super i tak szczuplo- ale nie je slodyczy, zadnych cwiczen nie robi - tyle ze spacery nawet 5 godzinne czy deszcz czy wiatr

moj ma powiedziane ze jak sie skoncza slodycze w domu to ma wiecej nie kupowac, i od tego momentu tez bede na powaznie cwiczyc
jesc zamierzam nadal tak samo

Mewa bo nic nie będziesz czuć ze ci się coś dzieje
Ale po CC nie wolno nam ćwiczyć, bo mogą się zrosty porobić na ranie
Ja wolę nie ryzykować

Mi jeszcze 5 kg zostało więc pomału i też zleci :)))
A jak będzie 6 mc po to ćwiczenia dopiero będą

Ostatnia edycja:
a ja powiem tylko tyle, że od początku października cwiczę 3x tydz po 1.5 godz pod okiem trenera (rehabilitacja połączona z treningiem ogólnorozwojowym nakierowanym na utratę wagi). I nic.... ani pół kg nie spadło...
a każdy trening zaczynam od przepłynięcia na wiosłach 2 km, potem 1godz 15 min intensywnych ćwiczeń... zaczynam się załamywać....

dzieki Deli, juz doczytalam wczesniej i zedytowalam:tak:
no dobra wiec w styczniu dopiero cwiczenia;-)

Gosia - ale ostro cwiczysz, naprawde
moze w koncu zadzialaja cwiczenia i bedziesz tracic wage, a ile chcesz stracic bo jak karmisz to 5 na plusie to jest ok,
chociaz jaj widac u Malinki to nie jest regula ..

Ostatnia edycja:
Wiecie co...
Ja to bym chciała rzucić w cholerę te słodycze ale ja nie umiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok:
Ja chyba jestem uzależniona od słodyczy czy coś.. :sorry:
Po prostu muszę je jeść :crazy:

a ja powiem tylko tyle, że od początku października cwiczę 3x tydz po 1.5 godz pod okiem trenera (rehabilitacja połączona z treningiem ogólnorozwojowym nakierowanym na utratę wagi). I nic.... ani pół kg nie spadło...
a każdy trening zaczynam od przepłynięcia na wiosłach 2 km, potem 1godz 15 min intensywnych ćwiczeń... zaczynam się załamywać....

Gosiu patrz na cm a nie na wagę...
Tłuszcz zamieniasz w mięśnie i dlatego nie zawsze na wadze widać :-)
Mój jak chodziła na siłownie (wymuszona przerwa teraz) to z wagi nie spadał, ale coraz lepiej wyglądał i brzuszek spadał :-) też się biedak stresował

Więc głowa do góry

reklama
dzieki Deli, juz doczytalam wczesniej i zedytowalam:tak:
no dobra wiec w styczniu dopiero cwiczenia;-)

Gosia - ale ostro cwiczysz, naprawde
moze w koncu zadzialaja cwiczenia i bedziesz tracic wage, a ile chcesz stracic bo jak karmisz to 5 na plusie to jest ok,
chociaz jaj widac u Malinki to nie jest regula ..

Mewa, ja mam wciaz 13 na +:szok::szok::szok: nic tylko usiasc i plakac..........

Do góry