reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

ogladałam dzis ten program, ja od dziś zabrałam się na powaznie za odchudzanie ale oczywiscie tak by moja produkcja mleczka nie ucierpiała, moje zasady:
1. cwiczyc 20min codziennie
2. mniej jesc teraz pochłaniałam ok 3500 kalorii teraz zmniejszam do 1500
3. pić pije:-)

moja dzisiejsza waga to 84,8kg wiec przez miesiąc jedzenia ciast pączków i cukierków przytyłam 1,5kg.

a więc do dzieła!!! mam do zrzucenia 16kg:szok::szok:, dietą 1000kcal bym to zrzuciła w 16tygodni ale az tak nie mogę mało jesc to zakładam sobie 24 tygodnie akurat wyjdzie to w kwietniu na 4rocznicę ślubu, którą muszę zaaranzować np. weekend w spa:-)

dziewczyny proszę o wsparcie:-)

reklama
odwazny plan Sempe.podziwiam determinacje i checi.ja sie nie potrafie odchudzac,chociaz slodycze ograniczm juz od tygodnia. na razie robie brzuszki-bo ten zwis faldy mi sie nie podoba:no:
trzymam kciukasy zeby Ci sie udalo:-):tak:

ok Sempe-wspieram i poprosze wzajemnie:) tylko czy 1500 kalorii to nie za mało przy karmieniu?
ja bym chciała schudnąć 5 kg- stanęłam na 71,5 i ok85 w pasie - tutaj przede wszystkim chce zgubić (w ciąży doszłam do 120)
tylko że u mnie narazie postanowienia małe-żeby realne do wykonania-mniej słodyczy=staram sie je zamienic na suszone owoce (tez sporo kalorii ale zawsze mniej niz ciasteczka), nie jesc późno w nocy no i jakies cwiczenia na brzuszek...

Wspieram Sempe duchowo ja już od pewnego czasu na diecie wątrobowej przez ten woreczek czyli nic smazonego,tłustego wszystko gotowane ,duszone grillowane,nic wzdymajacego i zero słodyczy efekt żaden jeszcze w ciązy schudłam 6kg po porodzie 9 kg i stoje w miejscu a i kończe jedzenie o 18.Moja pani ginekolog prawie nie poznałam jak byłam na wizycie bo schudła 15kg w 2,5 miesiąca .Schudła dzieki książce :Nie mog schudnąc w empiku za 20 zł jest.Pytałam ją to mi powiedziała ,ze moge ja stosowac karmiąc piersią.Ale książki jeszcze nie kupiłam mam ja na mailu ale ktoś ja spakował a ja nie umiem ropakowac :-(

Rowniez zycze Ci powodzenia sempe ;-) ale ja tak jak azorek nie umiem sie odchudzac:no: zazwyczaj trace kilogramy tak o! nawet nie wiem kiedy.Pierwszy raz to wystarczylo,ze sie zakochalam;-)wiadomo...milosc uskrzydla,uczy latac:-D ale jak wielkie zauroczenie minelo i kilogramow znow przybylo to wystarczylo,ze porzadnie zasowalam fizycznie...ale jak robota sie skonczyla i znowu bylo mnie wiecej to wystarczylo pojechac do polski prawo jazdy robic-wiecej ruchu mialam no i nie bylam juz tak calkiem u siebie-wiecie o co chodzi.No i tez stres zrobil swoje.A robilam te prawko 4 miesiace bo 4 razy zdawalam:-pSchudlam akurat na lato...bo zdalam w czerwcu.Od tamtej pory minely ponad 2 lata i coz...znowu jest mnie wiecej co teraz mi pomoze to nie wiem:eek:

Ale juz chyba wiem...niech mala podrosnie i zacznie raczkowac,pozniej chodzic...ganiajac za nia moze schudne hehe :-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny polecam zupy do jedzenia:tak:
musze przyznac ze odkad czesciej jem zupy troche waga spada

niestety moj mi ciagle kupuje slodycze i nie umiem sobie odmowic wiec slabo spada;-)

reklama
Do góry