reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga sprzed i po ciazy

ogladałam dzis ten program, ja od dziś zabrałam się na powaznie za odchudzanie ale oczywiscie tak by moja produkcja mleczka nie ucierpiała, moje zasady:
1. cwiczyc 20min codziennie
2. mniej jesc teraz pochłaniałam ok 3500 kalorii teraz zmniejszam do 1500
3. pić pije:-)

moja dzisiejsza waga to 84,8kg wiec przez miesiąc jedzenia ciast pączków i cukierków przytyłam 1,5kg.

a więc do dzieła!!! mam do zrzucenia 16kg:szok::szok:, dietą 1000kcal bym to zrzuciła w 16tygodni ale az tak nie mogę mało jesc to zakładam sobie 24 tygodnie akurat wyjdzie to w kwietniu na 4rocznicę ślubu, którą muszę zaaranzować np. weekend w spa:-)

dziewczyny proszę o wsparcie:-)

reklama
odwazny plan Sempe.podziwiam determinacje i checi.ja sie nie potrafie odchudzac,chociaz slodycze ograniczm juz od tygodnia. na razie robie brzuszki-bo ten zwis faldy mi sie nie podoba:no:
trzymam kciukasy zeby Ci sie udalo:-):tak:

ok Sempe-wspieram i poprosze wzajemnie:) tylko czy 1500 kalorii to nie za mało przy karmieniu?
ja bym chciała schudnąć 5 kg- stanęłam na 71,5 i ok85 w pasie - tutaj przede wszystkim chce zgubić (w ciąży doszłam do 120)
tylko że u mnie narazie postanowienia małe-żeby realne do wykonania-mniej słodyczy=staram sie je zamienic na suszone owoce (tez sporo kalorii ale zawsze mniej niz ciasteczka), nie jesc późno w nocy no i jakies cwiczenia na brzuszek...

Wspieram Sempe duchowo ja już od pewnego czasu na diecie wątrobowej przez ten woreczek czyli nic smazonego,tłustego wszystko gotowane ,duszone grillowane,nic wzdymajacego i zero słodyczy efekt żaden jeszcze w ciązy schudłam 6kg po porodzie 9 kg i stoje w miejscu a i kończe jedzenie o 18.Moja pani ginekolog prawie nie poznałam jak byłam na wizycie bo schudła 15kg w 2,5 miesiąca .Schudła dzieki książce :Nie mog schudnąc w empiku za 20 zł jest.Pytałam ją to mi powiedziała ,ze moge ja stosowac karmiąc piersią.Ale książki jeszcze nie kupiłam mam ja na mailu ale ktoś ja spakował a ja nie umiem ropakowac :-(

Rowniez zycze Ci powodzenia sempe ;-) ale ja tak jak azorek nie umiem sie odchudzac:no: zazwyczaj trace kilogramy tak o! nawet nie wiem kiedy.Pierwszy raz to wystarczylo,ze sie zakochalam;-)wiadomo...milosc uskrzydla,uczy latac:-D ale jak wielkie zauroczenie minelo i kilogramow znow przybylo to wystarczylo,ze porzadnie zasowalam fizycznie...ale jak robota sie skonczyla i znowu bylo mnie wiecej to wystarczylo pojechac do polski prawo jazdy robic-wiecej ruchu mialam no i nie bylam juz tak calkiem u siebie-wiecie o co chodzi.No i tez stres zrobil swoje.A robilam te prawko 4 miesiace bo 4 razy zdawalam:-pSchudlam akurat na lato...bo zdalam w czerwcu.Od tamtej pory minely ponad 2 lata i coz...znowu jest mnie wiecej co teraz mi pomoze to nie wiem:eek:

Ale juz chyba wiem...niech mala podrosnie i zacznie raczkowac,pozniej chodzic...ganiajac za nia moze schudne hehe :-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny polecam zupy do jedzenia:tak:
musze przyznac ze odkad czesciej jem zupy troche waga spada

niestety moj mi ciagle kupuje slodycze i nie umiem sobie odmowic wiec slabo spada;-)

reklama
Do góry