reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

SEMPE- ja tez Ci kibicuje- masz zdrowe podejscie wiec sie powinno udac:tak:

EFE- ja tez sobie nie umie odmowic słodkiego niestety, a czuje ze powinnam bo uda mi niebezpiecznie powiekszyly, wmawiam sobie ze jak skoncze karmic to bede sobie odmawiac ;-)

reklama
Wysłałam :-) i dziękuje za przesłane materiały na pewno sie przydadzą
Chogata ale to właśnie ta książka rozpakowana:)

ja jem troche mniej niż Sempe napisala ale generalnie tez duzo bo ciągle głodna jestem...słodyczy sobie nie odmówie ale postaram się zmniejszyć ich ilość

ja nigdy nie srosowałam żadnej diety i nie planuję bo to by sie łączyło ze specjalnym przygotowywaniem posilków...a ja mam do tego 2 lewe ręce i jem co moja mama ugotuje zazwyczaj...no i to bycie z nią w tygodniu prawie na co dzień mnie gubi bo ona lubi i gotowac i jeść :)
no i ja nigdy nie miałam w planach do gubienia dużo kg wiec zazwyczaj stres+ruch+ mniej słodyczy pomagało i mam nadzieje że i tym razem pomoże

Ostatnia edycja:
ja nigdy nie srosowałam żadnej diety i nie planuję bo to by sie łączyło ze specjalnym przygotowywaniem posilków...a ja mam do tego 2 lewe ręce i jem co moja mama ugotuje zazwyczaj...no i to bycie z nią w tygodniu prawie na co dzień mnie gubi bo ona lubi i gotowac i jeść :)
no i ja nigdy nie miałam w planach do gubienia dużo kg wiec zazwyczaj stres+ruch+ mniej słodyczy pomagało i mam nadzieje że i tym razem pomoże

hehe 6 dni robienia brzuszkow( a tak ogolnie to 5 bo jeden dzien przerwy mialam:zawstydzona/y:) i juz z 97 cm w pasie mam 94cm:tak::-)oby tak dalej bo faldka gniecie nawet jak skarpetki zakladam:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a ta dieta south beach polega glownie na tym ze przez 2 tyg nie je sie pieczywa,ziemniakow,makaronow,kasz i ryzu a wszystko po za tym dozwolone jest:tak:ja jakos nie wyobrazam sobie obiadku bez ziemniaczkow czy ryzu:sorry2:wiec z przepisow kucharskich tej diety korzystam bo sa smaczne( a ja lakomczuszek jestem) :-)ale slodycze odstawilam i jak na razie 2 tyg sie trzymam bez czekoladek i ciasteczek:zawstydzona/y::tak:

Azorek a ile robilas tych brzuszkow?? :sorry2:
Bo ja od paru dni tez sie troche gimnastykuje...nogi pod kanape i jazda,ale 10 razy sie podniose i mam dosc:szok: ale juz czuje miesnie,zakwasy mi sie porobily:-D

Azorek a ile robilas tych brzuszkow?? :sorry2:
Bo ja od paru dni tez sie troche gimnastykuje...nogi pod kanape i jazda,ale 10 razy sie podniose i mam dosc:szok: ale juz czuje miesnie,zakwasy mi sie porobily:-D
no ja robie 20 rano 20 w poludnie i 20 wieczorem.chociaz ze dwa dni byly gdzie lenistwo wzielo gore i tylko 20 zrobilam:sorry2::zawstydzona/y: zakwasow nie mam.na brzuszku nigdy nie mialam.i te 3 cm mniej motywuja mnie zeby jednak trzymac te cwiczonka 3 razy dziennie:tak::-):-D:-D

ja wciąż 4 na plusie, ale chyba się nie zdobędę na diety czy regularne ćwiczenia... za bardzo lubię jeść i za leniwa jestem na ekcersajzy:-D a M. podobam się bardziej z tymi dodatkowymi kg, więc do tego motywacji za bardzo nie mam;-)

no ja robie 20 rano 20 w poludnie i 20 wieczorem.chociaz ze dwa dni byly gdzie lenistwo wzielo gore i tylko 20 zrobilam:sorry2::zawstydzona/y: zakwasow nie mam.na brzuszku nigdy nie mialam.i te 3 cm mniej motywuja mnie zeby jednak trzymac te cwiczonka 3 razy dziennie:tak::-):-D:-D

O rany...nie,nie nie...to ja podziekuje:-D
Za leniwa jestem,nie dalabym rady...naprawde:zawstydzona/y:
Chyba,ze silownia i osobisty trener co bym troche kondycji nabrala;-)
Ciezko mi sie dzwigac,mam miesnie brzucha tak rozleniwione,ze szok:szok:

reklama
o rany Azorek- zazdroszcze determinacji:tak:
ja chyba tez zaczne brzuszki robic bo sam cudownie mi poporodowy brzuch nie zniknie a spacerki godzinne to za malo

Do góry