reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

ja raczej jestem z drobnokoscistych i przed ciaza to nie udawalo sie dobic do 55kg
zawsze mialam uwagi ze za szczupla jestem a w podstawowce to nawet bylam Szkieletorem i Deska;-)
a teraz 2 kilo do zrzucenia i wreszcie bede miec te 55:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ja raczej jestem z drobnokoscistych i przed ciaza to nie udawalo sie dobic do 55kg
zawsze mialam uwagi ze za szczupla jestem a w podstawowce to nawet bylam Szkieletorem i Deska;-)
a teraz 2 kilo do zrzucenia i wreszcie bede miec te 55:tak:
Mi też jeszcze 2kg do osiągnięcia 55kg zostało :-D tyle że ciężko jakos je zrzucić :sorry:
Ach, gdyby tak słodycze przestały istnieć :-p:zawstydzona/y:

ja przed ciążą 52 ważyłam a teraz nie wiem ile ważę bo nie moge wagi znaleźć bo cały czas na kartonach i walizkach żyjemy :eek:. A jak byłam u lekarza to zapomniałam sie zważyć :wściekła/y:. Ale na bank mam jeszcze coś do zrzucania bo z przodu mi wisi fałd skórno-tłuszczowy :confused2:

a ja przestaje patrzec na kilogramy.na kazde 2 kg spalonego tluszczyku przypada 1 kg miesnia-wiec na dobra sprawe chudnie sie 1kg ale po wygladzie widac ze wiecej:tak:wiec nawet jesli mi zostanie te uparte 65kg ale zrzuce oponke to tez sie bede cieszyc:-)

Mnie zostało 4 kg do zrzucenia. Nie ukrywam, że jest ciężko, tym bardziej, że mam apetyt jak smok :-( I ta skóra na brzuchu... :szok:

Ja nie staje na wadze żeby się nie stresować. :cool2:
Ale na bank mam jeszcze jakieś 10kg w nadmiarze.:szok: Plus te które doszły po rzuceniu palenia:-( :wściekła/y:
Zacznę się tym martwić jak już przestanę karmić. Teraz mam apetyt jak smok i ciągle mi się pić chce.
Zawsze byłam "puszysta" i te pare kilo w te czy we wte nie robi mi różnicy.
;-)

reklama
chyba polubilam ten temat :-);-):tak:

jem niemal tyle samo razy co Monika (juz mnie w nocy glod jednak nie meczy) i okazalo sie ze w 12 tygodni stracilam wszystko to co mi w ciazy przybylo:tak::-):tak:;-)

wciagam juz wszystko co popadnie - lacznie z czekolada (codzienny rytual), ciastami, ciasteczkami... po porodzie zaczelam slodzic herbate :szok: bo inaczej mi nie wchodzila a pic trza bylo...

teraz mam nadzieje ze to co przytylam przed ciaza rownie szybko zgubie :-)

aha... gdyby ktorejs z Was przyszlo do glowy odchudzac sie za pomoca tabletek typu Meridia - ODRADZAM szybko sie chudnie ale jeszcze szybciej tyje po ich odstawieniu - ja schudlam 6 kg a potem przytylam 6 kg plus....10 :szok::no::wściekła/y: dalam sie namowic kolezance...chcialam ladnie w stroju kapielowym wygladac... jaka stara taka goopia bylam ale - nigdy wiecej :-):tak:

teraz plan ochudzania => 10 kg :-)

Do góry