reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
[FONT="C[COLOR="DarkOrchid"]Ja w dniu porodu ważyłam 84:szok::szok: teraz 66 - i żeby choć te 6 sobie poszło ode mnie... ale teraz jakoś zwolniło mi się spadanie z wagi. Brzuch to mam taki flaczek - całe szczęście bez rozstępów - ale flak straaaaszny. Smaruje balsamem ujędrniającym Eris Postnatal, no i zastanawiam się czy mogłabym już nosić ten pas poporodowy:eek::eek:

NATT a co zrobisz z mała w czasie aerobiku? Bo mój Antek to tak nie równo jada, że ja to nigdy nie wiem kiedy będę miała czas. A laktatora unikam jak ognia zawsze po nim mam nadprodukcję.[/COLOR]/FONT]

:-)
ja ważę już 60,5 a przed ciązą około 59 mniej więcej ale co z tego jak brzuch wygląda masakrycznie, a o rozstępach nie wspomne...
U
U mnie waga taka sama jak przed ciążą 57 ,a przytyłam 5 kg-Także gdy urodzilam waga powróciła -brzuch jest super troszke bede musiała brzuszki poćwiczyc ,żeby zrobil sie jedrniejszy -rozstepow ani śladu .Amelka 12 września ,bedzie miała miesiacąc.-pozdrawiam

reklama
Do góry