reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja taż jem owoce a marchewki to po prostu na taczki mogę liczyć ,ale jak przez 2 h do buzi nic nie wezme to mi się takie coś robiJa nie mam jakiś szczególnych zachwiań, ale jem tonami owoce i warzywa. Lepsze to niż ptasim mleczkiem się opychać, bo i takie smaki mam. Wtedy to wrąbałam pół opakowania...
ja tak mialam na poczatku ciazy - wtedy przytylam jak prosie :-(
glodna bylam co 3 godziny i jak nie zjadlam to albo pawik albo "fik" - robilo mi sie slabo i sie przewracalam... a wyniki morfologii mialam w tym czasie OK....
teraz zjadam ten glod sucharkami i mam nadzieje ze do 90 kg nie dobije (ale ta nadzieja to taka malutka, ciuchutka i w ogole mizerna...)
glodna bylam co 3 godziny i jak nie zjadlam to albo pawik albo "fik" - robilo mi sie slabo i sie przewracalam... a wyniki morfologii mialam w tym czasie OK....
teraz zjadam ten glod sucharkami i mam nadzieje ze do 90 kg nie dobije (ale ta nadzieja to taka malutka, ciuchutka i w ogole mizerna...)
A ja się muszę pochwalić.... nie stawałam na wagę ze dwa tygodnie bo się bałam zobaczyć wynik, ale dziś się rano zważyłam i nic na plus nie przybyło nadal plus niecałe 12kg
Tylko pozazdrościć takiego wyniku
Chogata powiem ci ze nie masz sie co martwic ja mam ta sama dolegliwosc jak jestem glodna tak poprostu reaguje twoj organizm na spadek cukru ktory w danym momenicie jest zbyt niski.Troche wiem na ten temat bo obecnie przerabiam cukrzyce ciazowa choc moje wyniki sa w normie ale musze trzymac diety i kontrolowac sie systematycznie
A tobie wystarczy miec przy sobie zawsze jakas przekaske wystarcza jakies slodkie cukierki typu minm2 i juz cukier do gory skoczy i bedziesz sie lepiej czuc
Apropo tycie to ja tez nie za wiele tyje myslalam( dodam ze bardzo bym chciala) ze przytyje z 15/16 kilo a tu jak na razie tylko kila kilogramow na plusie
Jeszcze 2 miesiace do konca wiec pewno jeszce przytyje ale mysle ze to bardziej dzidzius teraz przybiera na wadze niz ja;-)
A tobie wystarczy miec przy sobie zawsze jakas przekaske wystarcza jakies slodkie cukierki typu minm2 i juz cukier do gory skoczy i bedziesz sie lepiej czuc
Apropo tycie to ja tez nie za wiele tyje myslalam( dodam ze bardzo bym chciala) ze przytyje z 15/16 kilo a tu jak na razie tylko kila kilogramow na plusie
Jeszcze 2 miesiace do konca wiec pewno jeszce przytyje ale mysle ze to bardziej dzidzius teraz przybiera na wadze niz ja;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
miranda
Fanka BB :)
Obiecałam sobie nie stawać na wadze, ale rano nie wytrzymałam, 104.5 kg. 20 kilo z hakiem od początku ciaży. Mam nadzieję że ze mnie zejdzie za trzy tygodnie.
Podziel się: