reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
Ja przez ostatni tydzień 5, 400:shocked2:głównie woda i kroplówki.
Ja tak miałam z małym ,ale jak mnie szyli po porodzie to już widac było kostki u nóg a jak wychodziłam ze szpitala to to ważyłam tyle co przed ciążą.Więc ma to i dobre strony ,że to tylko woda a nie tłuszczyk.Tylko teraz cięzko chodzić majaam co?

W piątek ide do lekarza i tak znowu ważenie. Do tej pory miałam +10 kg, ale ostatnio zaczęłam puchnąć, więc pewnie kg będzie więcej...

reklama
a ja narzekalam ze taki maly brzuch i ze nie przybieram na wadze jeszcze kilka tygodni temu,
a dzis w 35 tygodniu mnie polozna zwazyla i +10;-)
podejrzewam ze maluszek mi na wadze ostatnio intensywnie przybiera bo brzuch mam juz calkiem ogromny, ledwo po schodach chodze
no i woda mi sie zatrzymuje - szczegolnie w dloniach
ale w swoje stare rybaczki biodrowki rozmiar 8 jeszcze wchodze
wiec jest ogolnie ok

Do góry