reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
heh ja sie staram wazyc raz w tyg i jak dzisiaj stanelam na wage to juz mam 14kg na plus a tydzien temu bylo 12:eek: jak tak dalej pojdzie to bedzie ciezko zrzucic po porodzie

ja mam około 5kg na plusie bo ciągle chudne i mało przybieram,ale podobno nie jest źle,wiekszość maleństwo ze mnie ciągnie dlatego tak ogólnie źle sie czuje

Azorek spokojnie ja wagowo podobnie do ciebie, a zrzuceniem się nie martwię.
Mam nadzieję, że będę mogła karmić piersią więc się zrzuci do tego siłownia i będzie dobrze.

Damy radę, będziemy się wspierać przy zrzucaniu :).

Ja jem ,jem i przestac nie mogę fakt ,że dużo w tym warzyw i owoców ,ale i tak fatalnie sie czuje pewnie przez tą pogodę ,bo jak tylko słoneczko wychodzi to od razu lepiej mi.A o wadze nie wspomne twardo trzymam się niekupowania baterii do wagi.Jestem przygotowana na wtorkowy zawał u lekarza:-(

Aniu no to jeszcze masz mało :)
Cała twoja waga w całej ciąży to będzie tyle co ja mam teraz, więc głowa do góry. Ja jeszcze będę tyła 2 mc i jak nic będzie 20 :).

A zawsze się zastanawiałam jak można dopuścić do takiej wagi w ciąży, a teraz już wiem, że nie ma się zbytnio na to wpływu. Po prostu organizm odkłada sobie to co potrzebuje i tyle, a głodzić przecież nikt się nie będzie. Czy jem słodycze czy nie i tak tyje tak samo :)))))))).

a ja mam 15kg na plus. Ale na szczęście przyrost zatrzymał się kilk atyg temu i od 3 tyg przybyło tylko 800g. mam nadzieję, że po prostu ile miałam przytyć, to przytyłm i teraz już nie będę tak bardzo przybierać na wadze:sorry::sorry: zobaczymy...

reklama
Do góry