reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

Ja mam dziś wizytę u lekarza i setkę juz przekroczyłam bo przed ciążą ważyłam ponad dziewięć dyszek, jak na razie mam 11,5kg na plusie:-( A przez ostatni miesiąć przytyłam tylko 1kg:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam dziś wizytę u lekarza i setkę juz przekroczyłam bo przed ciążą ważyłam ponad dziewięć dyszek, jak na razie mam 11,5kg na plusie:-( A przez ostatni miesiąć przytyłam tylko 1kg:-)
Jest nadzieja ,bo już druga osoba na forum mówi ,że przez ostatni miesiąc czy 3 tyg. przytyła 1 kg.To może najgorsze tycie juz za nami co???????????

a ja przez jakiś czas stałąm w miejscu a potem przez 2-3 dni prawie 1,5 kg do przodu - obrączka za ciasna...czyli zaczęło się puchnięcie...tak sobie z dnia na dzień - mam wrażenie że pokryło się z obróceniem młedego głową w dół (ale co do tego nie mam pewności - okaże sie za tydz na wizycie) i tak sobie mówię że chyba się obrócił i zaczął coś uciskać a ja puchnę - czuje się przez to paskudnie...

ja tez strasznie puchnę! i obrączke zdjełam parę dni temu tak do 15.00 mogłam nosić bez problemu ale potem to juz nie mogłam jej zdjąć:-(

Wczoraj sie zwazylam i moge przybic piatke z miranda... Bo tez mam 16 na plusie:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:
No ale trudno... Jak dojde do siebie po porodzie to zabieram sie za diete i silownie:tak:
Co do puchniecia to rano i wieczorem jest masakra... Az bola mnie dlonie:baffled:

A ja z rana nogi w klapki zmiescić nie mogę,potem w ciąghu dnia ok i wieczorem to samo.Ciekawe czy mała się obróciła bomocne kopniaki czuję u góry a takie wiercenie w dole ,ale z kolei jak leżęna boku to albo się kręci po jednej stronie albo po drugiej i zgupiałam już;-)

A ja z rana nogi w klapki zmiescić nie mogę,potem w ciąghu dnia ok i wieczorem to samo.Ciekawe czy mała się obróciła bomocne kopniaki czuję u góry a takie wiercenie w dole ,ale z kolei jak leżęna boku to albo się kręci po jednej stronie albo po drugiej i zgupiałam już;-)
Mi tez sie kreci po obu stronach jak leze na bokach. Az tak gilgocze mocno:-D a jest obrocona glowka w dol.

reklama
Do góry