reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga sprzed i po ciazy

Ja mam dziś wizytę u lekarza i setkę juz przekroczyłam bo przed ciążą ważyłam ponad dziewięć dyszek, jak na razie mam 11,5kg na plusie:-( A przez ostatni miesiąć przytyłam tylko 1kg:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam dziś wizytę u lekarza i setkę juz przekroczyłam bo przed ciążą ważyłam ponad dziewięć dyszek, jak na razie mam 11,5kg na plusie:-( A przez ostatni miesiąć przytyłam tylko 1kg:-)
Jest nadzieja ,bo już druga osoba na forum mówi ,że przez ostatni miesiąc czy 3 tyg. przytyła 1 kg.To może najgorsze tycie juz za nami co???????????

a ja przez jakiś czas stałąm w miejscu a potem przez 2-3 dni prawie 1,5 kg do przodu - obrączka za ciasna...czyli zaczęło się puchnięcie...tak sobie z dnia na dzień - mam wrażenie że pokryło się z obróceniem młedego głową w dół (ale co do tego nie mam pewności - okaże sie za tydz na wizycie) i tak sobie mówię że chyba się obrócił i zaczął coś uciskać a ja puchnę - czuje się przez to paskudnie...

ja tez strasznie puchnę! i obrączke zdjełam parę dni temu tak do 15.00 mogłam nosić bez problemu ale potem to juz nie mogłam jej zdjąć:-(

Wczoraj sie zwazylam i moge przybic piatke z miranda... Bo tez mam 16 na plusie:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:
No ale trudno... Jak dojde do siebie po porodzie to zabieram sie za diete i silownie:tak:
Co do puchniecia to rano i wieczorem jest masakra... Az bola mnie dlonie:baffled:

A ja z rana nogi w klapki zmiescić nie mogę,potem w ciąghu dnia ok i wieczorem to samo.Ciekawe czy mała się obróciła bomocne kopniaki czuję u góry a takie wiercenie w dole ,ale z kolei jak leżęna boku to albo się kręci po jednej stronie albo po drugiej i zgupiałam już;-)

A ja z rana nogi w klapki zmiescić nie mogę,potem w ciąghu dnia ok i wieczorem to samo.Ciekawe czy mała się obróciła bomocne kopniaki czuję u góry a takie wiercenie w dole ,ale z kolei jak leżęna boku to albo się kręci po jednej stronie albo po drugiej i zgupiałam już;-)
Mi tez sie kreci po obu stronach jak leze na bokach. Az tak gilgocze mocno:-D a jest obrocona glowka w dol.

reklama
Do góry