reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Jest nadzieja ,bo już druga osoba na forum mówi ,że przez ostatni miesiąc czy 3 tyg. przytyła 1 kg.To może najgorsze tycie juz za nami co???????????Ja mam dziś wizytę u lekarza i setkę juz przekroczyłam bo przed ciążą ważyłam ponad dziewięć dyszek, jak na razie mam 11,5kg na plusie:-( A przez ostatni miesiąć przytyłam tylko 1kg:-)
a ja przez jakiś czas stałąm w miejscu a potem przez 2-3 dni prawie 1,5 kg do przodu - obrączka za ciasna...czyli zaczęło się puchnięcie...tak sobie z dnia na dzień - mam wrażenie że pokryło się z obróceniem młedego głową w dół (ale co do tego nie mam pewności - okaże sie za tydz na wizycie) i tak sobie mówię że chyba się obrócił i zaczął coś uciskać a ja puchnę - czuje się przez to paskudnie...
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Tyle to ja tyje normalinie miesiac w miesiąc prawie ,ale martwie się oby więcej nie było.ja w 3 ostatnie tyg 2kg
Co do puchniecia to ja też puchnę ,a obrączki to chyba od marca nie noszę już bo przyciasnawa i mnie drażniła.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
A ja z rana nogi w klapki zmiescić nie mogę,potem w ciąghu dnia ok i wieczorem to samo.Ciekawe czy mała się obróciła bomocne kopniaki czuję u góry a takie wiercenie w dole ,ale z kolei jak leżęna boku to albo się kręci po jednej stronie albo po drugiej i zgupiałam już;-)
Mola1
Fanka BB :)
Mi tez sie kreci po obu stronach jak leze na bokach. Az tak gilgocze mocno a jest obrocona glowka w dol.A ja z rana nogi w klapki zmiescić nie mogę,potem w ciąghu dnia ok i wieczorem to samo.Ciekawe czy mała się obróciła bomocne kopniaki czuję u góry a takie wiercenie w dole ,ale z kolei jak leżęna boku to albo się kręci po jednej stronie albo po drugiej i zgupiałam już;-)
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja dopiero 9 się dowiem jak jest ułożona bo ostatnio była pośladkowo ułozona.Może jak leżymy na boku to rączki rozkładają albo szpagaty robią;-)Mi tez sie kreci po obu stronach jak leze na bokach. Az tak gilgocze mocno a jest obrocona glowka w dol.
reklama
Mola1
Fanka BB :)
Jeszcze ma czas zeby sie obrocic Ja nie rozpoznaje jaka czescia ciala sie rozpychaJa dopiero 9 się dowiem jak jest ułożona bo ostatnio była pośladkowo ułozona.Może jak leżymy na boku to rączki rozkładają albo szpagaty robią;-)
Podziel się: