reklama
_karincia_
Fanka BB :)
mju pewnie że normalne
To tylko jeden kilogram więc, może mniej zjadłaś albo załatwiałas się już albo po prostu miałaś na sobie lżejsze ciuszki
Ja też dzisiaj się ważyłam i ... 64,3 więc jakby lekko się ruszyło na + :-)
To tylko jeden kilogram więc, może mniej zjadłaś albo załatwiałas się już albo po prostu miałaś na sobie lżejsze ciuszki
Ja też dzisiaj się ważyłam i ... 64,3 więc jakby lekko się ruszyło na + :-)
chyba tak bo ja tez tak mam,dlatego jak na razie bardzo mało przybrałam,bo mam też tendencje spadkoweNie wiem jak to możliwe, ale jak stanęłam wczoraj na wadze to -1kg... i wcale sie z tego nie cieszę - dziewczyny czy to normalne?
aneta24183
a ja się ograniczam-no nie dosłownie
ale na przykład lody jem tylko 2 razy w tygoniu, nie jadam pieczywa wieczorem, no i słodyczy nie tykam, a więc od 2 tygodni waga stoi w miejscu i całe szczęście bo to już w sumie +16
ale na przykład lody jem tylko 2 razy w tygoniu, nie jadam pieczywa wieczorem, no i słodyczy nie tykam, a więc od 2 tygodni waga stoi w miejscu i całe szczęście bo to już w sumie +16
aneta24183
dla przypomnienia wklejam tabelkę przyrostu kg w ciąży :-)
Przyrost wagi w ciąży - Onet.pl Zdrowie
oj jojoj
to ja już dawno przekroczyłam limit tej tabelki na 9 m-cy
każdy organizm jest iny i każda z nas inaczej będzie przybierała na wadze jedne więcej-jak ja ,a inne mniej
_karincia_
Nie przejmuj się, ja według tej tabelki jestem w 4 miesiącua ja wagowo to jakbym była dopiero w 5 miesiacu czy to normalne ze tyle sie je a tak mało przybiera na wadze? ja mam chyba przemiane materii jak samolot odrzutowy albo cos....
Pytałam lekarza czy tak może byc że tak mało na wadze przybieram ale ona powiedziała tak jak mju że jeśli z dzieckiem wszystko ok i ma prawidłowe wymiary to tylko się cieszyć że potem mniej kilogramów do zrzucenia będzie
reklama
Podziel się: