reklama
Makunga
Fanka BB :)
Ja jestem 8tc. i na razie chyba 1kg. przytyłam. W pierwszej ciąży przytyłam niecałe 6 kg. a w drugiej ok. 9kg, teraz mi idzie chyba troszkę szybciej, ale może to i lepiej bo wszyscy naokoło mi mówią, że jestem za chuda ( ja tak nie uważam:-) ) to teraz mówię do mojego mężusia, że niedługo się zaokrąglę hehehe
Ale generalnie dziewczynki to naturalne karmienie naprawdę duuuużo pomaga w schudnięciu, mam kilka koleżanek , które właśnie dużo schudły po porodzie.
Ja po pierwszym porodzie jak się zważyłam u lekarza tydzień po porodzie to ważyłam już ponad 10 kg. mniej
Ale generalnie dziewczynki to naturalne karmienie naprawdę duuuużo pomaga w schudnięciu, mam kilka koleżanek , które właśnie dużo schudły po porodzie.
Ja po pierwszym porodzie jak się zważyłam u lekarza tydzień po porodzie to ważyłam już ponad 10 kg. mniej
izabela...
Fanka BB :)
dla przypomnienia wklejam tabelkę przyrostu kg w ciąży :-)
Przyrost wagi w ciąży - Onet.pl Zdrowie
dla przypomnienia wklejam tabelkę przyrostu kg w ciąży :-)
Szłam cały czas wg tej wagi, ale ona od 7 miesiąca pokazuje, że powinno się przytyć już tylko kilogram na miesiąc a to raczej nie możliwe u mnie :-) ale zobaczymy jak się skończy moja waga . Na razie przestałam się ważyć codziennie, bo mi się nie chce :-).
Chogata
Mama Aluni i Dominika
U mnie odkąd wyczerpała się bateria w wadze - nie kupuję jej i przynajmniej stresa nie mam ile ważę.Dopiero okaże się u lekarza ,ale wtedy to pewnie od razu zawał będzie:-)Szłam cały czas wg tej wagi, ale ona od 7 miesiąca pokazuje, że powinno się przytyć już tylko kilogram na miesiąc a to raczej nie możliwe u mnie :-) ale zobaczymy jak się skończy moja waga . Na razie przestałam się ważyć codziennie, bo mi się nie chce :-).
U mnie odkąd wyczerpała się bateria w wadze - nie kupuję jej i przynajmniej stresa nie mam ile ważę.Dopiero okaże się u lekarza ,ale wtedy to pewnie od razu zawał będzie:-)
Może będzie miła niespodzianka i waga taka jak ostatnio :-)
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ojojoj brzuszek rośnie,więc wątpięMoże będzie miła niespodzianka i waga taka jak ostatnio :-)
reklama
Niech rośnie, ale nie zawsze za tm idą dodatkowe kilogramy więc trzeba być dobrej myśli tak jak Ja :-)Ojojoj brzuszek rośnie,więc wątpię
Podziel się: