reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

Szłam cały czas wg tej wagi, ale ona od 7 miesiąca pokazuje, że powinno się przytyć już tylko kilogram na miesiąc :rofl2: a to raczej nie możliwe u mnie :-) ale zobaczymy jak się skończy moja waga :-D. Na razie przestałam się ważyć codziennie, bo mi się nie chce :-).
u mnie też raczej to niemożliwe :-D
a ważę się raczej raz na tydzień, ale waga mi coś ostatnio szwankuje :crazy:

reklama
Ja sie dzis chcialam zwazyc ale okazalo sie ze baterie w wadze padly:-D:-DMoze i dobrze, albo waga nie wytrzymala:eek::eek::eek:

No ja się ważyłam wczoraj u Gina i od początku ciąży na plusie mam 4 kg. w tym półtora w ciągu ostatniego miesiąca :-p ciężko mi się chodzi i pięty bolą

ja nie wiem dlaczego, ale tu mnie nie ważą. Ostatnio przyniosłam im moje notatki wagowe i nic mi nie powiedzieli na nie, tylko że moje tycie może mieć związek z jedzeniem słodyczy a dokładnie z piciem słodkich napoi. A ja nie piję nic oprócz wody i niesłodzonych soków wymieszanych z wodą. Słodkiego też dużo nie jem, a waga już 15 na plusie. A jeszcze 2 miesiące...

No ja też cały czas jem to na co tylko mam ochote i mam 8,8 na plusie :-) Waże sie tylko na wizytach u lekarza i z reguły jestem po obiedzie (w domu raczej nie kontroluje na wagi):-)

reklama
Do góry