reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja tez w zyciu tyle nie ważyłami co zrobięTez czcialabym sie martwic tylko 10kg na +a tu mam juz 16 brrr i nigdy nie przekroczylam terazniejszej wagi 74kg;/

miranda
Fanka BB :)
ja już mam 97.5 kg, 13.5 do przodu, a też miałam przytyć góra 10. i jak miałam to zrobić?
ja juz olewam swoja wage - odchudzac sie teraz nie bede a jesc musze zeby maluch rosl - nic na to nie poradze ze rosne razem z nim ;-)
mam co najmniej 2 sposoby na schudniecie po skonczeniu karmienia piersia i mam nadzieje ze juz ten pierwszy zadziala ;-)
mam co najmniej 2 sposoby na schudniecie po skonczeniu karmienia piersia i mam nadzieje ze juz ten pierwszy zadziala ;-)
muszynianka21
Zaciekawiona BB
U mnie już 91 prawie bez kilku gramików czyli w sumie od początku 7kg na plusie
andariel
mama super dwójki :]
okazało się, że schudłam - o 1,5kg, więc na + mam 8,5 a nie 10; ciekawe od czego to zależy, skoro jem tyle samo i ruchu też mam tyle samo?
Katarina2308
Fanka BB :)
ja juz olewam swoja wage - odchudzac sie teraz nie bede a jesc musze zeby maluch rosl - nic na to nie poradze ze rosne razem z nim ;-)
To zdradź nam te sposoby

reklama
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
No ja to niewiele chyba przytłam bo niecałe 10.A ja Ci zdradze ten sposób.Mniej wiecej jak nasze maluszki beda miały rok to zaczne biegac i zgadnij kto bedzie biegac razem znimi

.Oj bedziemy miały taki trening ze hej

Podziel się: