reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
U mnie bateria w wadze padła i na razie jestem szczęśliwa .Dzis mam wizyte więc pewnie humor mi sie troszkę popsuje,ale na razie baterii nie wymieniam:-)
Szkoda kasy na baterie
kup sobie za te baterie fajną gazetkę:-)
a tu artykuł z dziesiejszej e-prasy
kuchnia.wp.pl - Multimedialna książka kucharska

a tu artykuł z dziesiejszej e-prasy
kuchnia.wp.pl - Multimedialna książka kucharska
Ja to sie troche niepokoję - bo wydaje mi się, że mam strasznie wielki brzuch - nawet M mi to mówi. Wagowo jestem +13... przez remont nie mam jak teraz sprawdzic jak to było z Anielką, ale w czwartek ide na glukozę 75 i troche się boję![]()
Mju, ja mam dokladnie to samo. Wczoraj spotkalam dziewczyne w koncowce 9 m-ca, ktora miala brzuszek jak moj. Wszyscy mowia, ze wygladam jak w 9 m-cu. Przytylam 13 kg juz. A glukoze mam w porzadku i ja twierdzi moj lekarz - taka pewnie moja uroda. Ale uspokoje sie dopiero po USG, gdy lekarz potwierdzi,z e nie ma zbyt duzo wod plodowych etc...
Inna lekarka, jak zobaczyla przyrost wagi i wielkosc brzucha nakrzyczala na mnie i nakazala natychmiastow diete (to bylo tuz przed glukoza), a okazalo sie, ze to nie cukrzyca... Mam nadzieje, ze u Ciebie to tez kwestia "urody", i ze glukoza wyjdzie OK.
ja tez mam duzy brzuch! w tej chwili mam w pasie (na wysokosci pepka) 105 cm.Ja to sie troche niepokoję - bo wydaje mi się, że mam strasznie wielki brzuch - nawet M mi to mówi.
w poprzedniej ciazy tez tak mialam - jak wyladowalam w szpitalu w 29tc to mialam brzuch wiekszy niz niektore dziewczyny tuz przed porodem....
maz tez stwierdzil ze jak poprzednio przychodzilam na przepustki do domu to smigalam a teraz sie tocze...
Dziewczyny! pochwalcie sie ile macie cm w pasie!!!
Rubi - przypomniałaś mi jak po porodzie nie mogłam się nacieszyć tym że wreszcie ma kostki - ale to było szczęście wtedy!!!![]()
to bylo rewelacyjne uczucie - chude, zgrabne nozki :-):-):-)
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja na dzien dzisiejszy mam 108 cm na wysokości pempka i brzucha wcale nie mam wielkiego jak stoję to spokojnie widze swoje stopy ,kostek nie widze.A od początku ciązy przytyłam jakies niecałe 4kg na +.A 105 cm to ja miałam koło 19tc:-):-):-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: