reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja mam znajomą która taraz ma na 27 maja termin przytyłaniby 12 kg. ale wcale tego nie widać poniej .Nawet ubrań ciążowych nie kupowała ,bo mieściła się we wszystkie swoje ciuchy sprzed ciązy ( tylko te z bawełny albo strechu ,bo nie ukrywajmy coś tam jej przybyło zwłasza w pasie).Jak ją zobaczyłam to se pomyślałam ,że kobita pewnie na lipca ma termin a ona ,że to już niedługo na koniec maja.Fakt ,że nawet jak w ciąży nie byłysmy to ona przy mnie to patyczek bo ja fest baba jestm i co zrobie 2 dni doła miałam :-)Mju, ja mam dokladnie to samo. Wczoraj spotkalam dziewczyne w koncowce 9 m-ca, ktora miala brzuszek jak moj. Wszyscy mowia, ze wygladam jak w 9 m-cu. Przytylam 13 kg juz. A glukoze mam w porzadku i ja twierdzi moj lekarz - taka pewnie moja uroda. Ale uspokoje sie dopiero po USG, gdy lekarz potwierdzi,z e nie ma zbyt duzo wod plodowych etc...
Inna lekarka, jak zobaczyla przyrost wagi i wielkosc brzucha nakrzyczala na mnie i nakazala natychmiastow diete (to bylo tuz przed glukoza), a okazalo sie, ze to nie cukrzyca... Mam nadzieje, ze u Ciebie to tez kwestia "urody", i ze glukoza wyjdzie OK.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja w biodrach mam 109 cm ,więc mi się te centymetry na brzuch wlałyna wysokości pępka mam 103:-) a w biodrach 115![]()

na wysokości pępka mam 103:-) a w biodrach 115![]()
sempe - to ja mam po 2 cm wiecej niz ty - i w pasie i w biodrach

tez mam tyle w pasie,Ja w pasie 87 cm a waga do przodu o 7 kilogramow
Z tego co czytam to malutko przybrałam...tylko 4 kg. Na starcie miałam 51 przy wzroście 154 a teraz ważę 55. Jem na potęgę i wszystko. Bardzo się od początku bałam że przytyję za dużo, ale widzę że puki co się trzymam
))))
Pewnie to dlatego, że pracuję, studiuję i chodzę na basen
))
Pewnie to dlatego, że pracuję, studiuję i chodzę na basen
reklama
Podziel się: