reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

Mnie dzis moja pani doktor bardzo podtrzymała na duchu ,że przeciez od wagi wyjściowej przytyłam niecałe 4 kg.A w ostatnim miesiącu niecałe 2 kg.Jeśli jest poniżej 5 kg. miesięcznie jest oki.Nagadała mi ,że super wyglądam itd ,więc mam to gdzieś.(Do następnego złego dnia:-))

reklama
Z tego co czytam to malutko przybrałam...tylko 4 kg. Na starcie miałam 51 przy wzroście 154 a teraz ważę 55. Jem na potęgę i wszystko. Bardzo się od początku bałam że przytyję za dużo, ale widzę że puki co się trzymam:)))))
Pewnie to dlatego, że pracuję, studiuję i chodzę na basen:)))

Gapcio taka pewnie Twoja uroda i ciesz się :) - ja pracuję, studiuję, w domu mam małe dziecko (na tyłek siadam dopiero o 21-22 padając przy tym na pysk) i chodzę na basen i na regularne spacerki z małym i mam na plusie ok 10 kg...a w poprzedniej ciąży było o tego malucha mniej a ważyłam jeszcze więcej :) chociaż teraz jem chyba troche mniej bo nie mam czasu a wtedy pewnie troche bardziej sobie dogadzałam jedzeniem...

pępek 104 (było 75-78), biodra 104 (było ok 100), jakoś na szczeście mocno nie przybywa - o dziwo na wysokości pępka ostatnio też nie choć brzuch się zaokrągla
waga dziś u lekarza w ciuchach 75,5 (ok 10 na plus)

Ostatnia edycja:
wczoraj byl ten straszny dzien kiedy polozna kazala mi wtoczyc sie na wage :-(
dolaczam do klubu "+13kg" :-(

z mojego planu zeby w tej ciazy przytyc tylko 15-16 kg chyba NICI :-(

Nie martw się ja przytyłam niecałe 4 kg a i tak czuję się jak słonica.Tylko ja już startowałam z nadwagą.W życiu tyle nie ważyłam co teraz:angry:.Z synem jak zaszłam w ciążę wazyłam 60 kg. i skończyłam na 68kg.A teraz madlę się ,żeby po porodzie ważyc 70 kg.:tak:

reklama
Do góry