Ponieważ pracuje w centrum kosmetycznym, nie mam problemów z masażem. Jeżeli tylko boli mnie kręgosłup koleżanka z chęcią mi ulży. Natomiast na razie nie moge narzekać. Nie jest źle. Może też dlatego, że przytyłam na razie 3 kg, ale podobno to niezależne jest od wagi.
reklama
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
ajj dopiero doczytalam ze to nie lekarz tylko u Ciebie masarzysci nie chca sie podjac ... Moj P teraz mi podpowiada ze jezeli jest dobry masazysta to wie jak sie masuje kobiety w ciazy bez zadnego zagrozenia... Widocznie w polsce takich mamy fachowcow... 

olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Ponieważ pracuje w centrum kosmetycznym, nie mam problemów z masażem. Jeżeli tylko boli mnie kręgosłup koleżanka z chęcią mi ulży. Natomiast na razie nie moge narzekać. Nie jest źle. Może też dlatego, że przytyłam na razie 3 kg, ale podobno to niezależne jest od wagi.
oczywiscie nie zalezy to od wagi... Masaz jest bardzo pomocny w ciazy... na zmeczone, opuchniete stopy najlepszy jest masaz stop tak samo jest z kregoslupem... wazne zeby robic go nie lezac na brzuchu i umiejetnie dobierajac sile nacisku na miesnie...
Mitemil z tego co czytam to jestes szczesciara ze nie masz z tym problemu;-)
To strasznie mało... Jak ty to robisz...?A wiec ostatecznie mam 2kg na plusie![]()
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Deli jak??Mamprze oczami wizje otylej kobiety po porodzie

A tak serio staram sie ograniczac slodycze, co nie oznacza ze nie jem ich wcale. Jem wtedy gdy jestem glodna, w ogole mam zmniejszona pojemnosc zoladka, chyba dlatego ze brzuszek wysoko. No i chyba sama natura wie co robi bo mam nadwage, wiec dzidzia pewnie czerpie z zapasow

A tak serio staram sie ograniczac slodycze, co nie oznacza ze nie jem ich wcale. Jem wtedy gdy jestem glodna, w ogole mam zmniejszona pojemnosc zoladka, chyba dlatego ze brzuszek wysoko. No i chyba sama natura wie co robi bo mam nadwage, wiec dzidzia pewnie czerpie z zapasow
No to ci dobrze. Ja w sumie jem wtedy kiedy mam ochotę, ale najwięcej owoców
między posiłkami czyli obiadek i śniadaniem. Ale słodyczy też raczej nie jadam. Czasami jak mnie najdzie co jest rzadko.
U mnie nie było zapasu więc natura teraz chyba zbiera. Jak dalej będzie szło tylko w brzuszek to ok. Ale gdzie indziej nie chce
.
U mnie nie było zapasu więc natura teraz chyba zbiera. Jak dalej będzie szło tylko w brzuszek to ok. Ale gdzie indziej nie chce
_karincia_
Fanka BB :)
Ja dziś się zważyłam i... 60.8 kg więc jakby troszke się ruszyło bo to już 80dkg od początku 
Mam nadzieje że niedługo będzie chociaż 2 kg na plusie

Mam nadzieje że niedługo będzie chociaż 2 kg na plusie

mimian
Fanka BB :)
u mnie to porażka przed pierwsza ciążą ważyłam 59 kg przy wzroście 171 cm w ciąży przytyłam 29,a po porodzie ważyłam 75kg .teraz jestem w 19 tygodniu i barzdzo sie staram dużo nie przytyć i mam nadzieję ze mi sie to uda .
reklama
Podziel się: